Sitenin sağında bir giydirme reklam

Deniz Yavuzyılmaz’dan taziye mesajı

Siyaset 01.02.2017 - 00:48, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8245+ kez okundu.
 

Deniz Yavuzyılmaz’dan taziye mesajı

CHP Zonguldak Milletvekili Adayı ve CHP Parti Okulu Zonguldak-Bartın Koordinatörü Deniz Yavuzyılmaz, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınladı.Yavuzyılmaz’ın taziye mesajı şöyle; “Kozlu Belediye Başkanımız Ertan Şahin’in vefatından büyük üzüntü duydum. Kendisine, Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile Kozlu halkına başsağlığı diliyorum.”


CHP Zonguldak Milletvekili Adayı ve CHP Parti Okulu Zonguldak-Bartın Koordinatörü Deniz Yavuzyılmaz, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınladı.
Yavuzyılmaz’ın taziye mesajı şöyle;
“Kozlu Belediye Başkanımız Ertan Şahin’in vefatından büyük üzüntü duydum. Kendisine, Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile Kozlu halkına başsağlığı diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.