Sitenin sağında bir giydirme reklam

İlyas Yalçıntaş Esas 67 Burda’da Sevenleriyle Buluştu

Kültür 15.01.2017 - 16:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7675+ kez okundu.
 

İlyas Yalçıntaş Esas 67 Burda’da Sevenleriyle Buluştu

Türkiye’nin tarih, kültür ve doğası ile öne çıkan Zonguldak’ta açıldığı günden itibaren alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi olan Esas 67 Burda, Türk pop müziğinin yeni yıldızı İlyas Yalçıntaş’ı sevenleriyle buluşturdu.
Zonguldaklılar için alışverişin yanı sıra yeme-içme, kültür-sanat ve eğlencenin de buluşma noktası olan Esas 67 Burda, ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. “İncir” isimli şarkısıyla çıkış yaparak bu şarkıyla en çok indirilen ve dinlenilen şarkıcı olmayı başaran İlyas Yalçıntaş, Esas 67 Burda’daki canlı performansıyla Zonguldaklılara müzik ziyafeti yaşattı. Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve JLL Türkiye tarafından yönetilen Esas 67 Burda’da ziyaretçileri bekleyen bir diğer sürpriz ise İlyas Yalçıntaş’la tanışma fırsatı oldu. Esas 67 Burda Cepte uygulamasını indiren ve QR kodunu mobil aplikasyon üzerinden okutan 3 kişi, konser öncesi İlyas Yalçıntaş’la tanışma fırsatı kazandı. Esas 67 Burda AVM, 14 Ocak Cumartesi günü tüm Zonguldaklılara açık ve ücretsiz gerçekleştirdiği İlyas Yalçıntaş konseriyle ziyaretçilerine keyifli ve müzik dolu bir gün yaşattı.
Türkiye’nin tarih, kültür ve doğası ile öne çıkan Zonguldak’ta açıldığı günden itibaren alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi olan Esas 67 Burda, Türk pop müziğinin yeni yıldızı İlyas Yalçıntaş’ı sevenleriyle buluşturdu.

Zonguldaklılar için alışverişin yanı sıra yeme-içme, kültür-sanat ve eğlencenin de buluşma noktası olan Esas 67 Burda, ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. “İncir” isimli şarkısıyla çıkış yaparak bu şarkıyla en çok indirilen ve dinlenilen şarkıcı olmayı başaran İlyas Yalçıntaş, Esas 67 Burda’daki canlı performansıyla Zonguldaklılara müzik ziyafeti yaşattı.

Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve JLL Türkiye tarafından yönetilen Esas 67 Burda’da ziyaretçileri bekleyen bir diğer sürpriz ise İlyas Yalçıntaş’la tanışma fırsatı oldu. Esas 67 Burda Cepte uygulamasını indiren ve QR kodunu mobil aplikasyon üzerinden okutan 3 kişi, konser öncesi İlyas Yalçıntaş’la tanışma fırsatı kazandı.

Esas 67 Burda AVM, 14 Ocak Cumartesi günü tüm Zonguldaklılara açık ve ücretsiz gerçekleştirdiğİlyas Yalçıntaş konseriyle ziyaretçilerine keyifli ve müzik dolu bir gün yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.