Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Başkanlar Devrek’te toplandı

Devrek 08.01.2017 - 23:18, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7718+ kez okundu.
 

AK Başkanlar Devrek’te toplandı

AK Parti’nin Belediye Başkanları Devrek’te düzenlenen “Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı”na katıldı.
Cumartesi günü AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun başkanlığında Devrek Yaşam Parkı’nda düzenlenen toplantıda Belediye başkanları karşılıklı olarak sorunları dile getirdiler. Basına kapalı olarak gerçekleştiren toplantı öncesinde değerlendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun önemli açıklamalarda bulundu.
AK Parti’nin Belediye Başkanları Devrek’te düzenlenen “Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı”na katıldı.

Cumartesi günü AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun başkanlığında Devrek Yaşam Parkı’nda düzenlenen toplantıda Belediye başkanları karşılıklı olarak sorunları dile getirdiler.

Basına kapalı olarak gerçekleştiren toplantı öncesinde değerlendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun önemli açıklamalarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.