Sitenin sağında bir giydirme reklam

TÜRK-METAL 510 TL TEKLİFE ‘HAYIR’ DEDİ

Ekonomi 07.12.2016 - 21:09, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3660+ kez okundu.
 

TÜRK-METAL 510 TL TEKLİFE ‘HAYIR’ DEDİ

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (Erdemir) ile sürdürülen 26’ncı dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde masayı terk eden Türk Metal Sendikası’nı yeniden görüşmeye davet eden Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası’nın (MESS) verdiği teklif kabul edilmedi. Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi Başkanı Metin Ercan, Ankara’da yapılan toplantıda, işveren kanadının ilk 6 ay için 510 lira teklif ettiğini, sosyal haklarda da yıllık yüzde 9 artış önerdiğini söyledi. Başkan Ercan, bu teklifi kabul etmediklerinden, diğer 6 ayların ya da yılın gündeme gelmediğini belirterek, 12 Aralık 2016 Pazartesi günü Ankara’da saat 13.00’de yeniden görüşmek üzere toplantının tamamlandığını kaydetti. Toplantıya; Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Mesut Gezel ve Yusuf Ziya Odabaş, Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi Başkanı Metin Ercan, Şube yöneticileri ile MESS Genel Sekreteri Hakan Yıldırımoğlu, MESS Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Şıvga, MESS Ankara Bölge Temsilcisi Av. Vahap Ünlü, OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem’in Danışmanı Oktay Demiray, Erdemir İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Aylin Veli Çelikoğlu katıldılar.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (Erdemir) ile sürdürülen 26’ncı dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde masayı terk eden Türk Metal Sendikası’nı yeniden görüşmeye davet eden Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası’nın (MESS) verdiği teklif kabul edilmedi.
Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi Başkanı Metin Ercan, Ankara’da yapılan toplantıda, işveren kanadının ilk 6 ay için 510 lira teklif ettiğini, sosyal haklarda da yıllık yüzde 9 artış önerdiğini söyledi.
Başkan Ercan, bu teklifi kabul etmediklerinden, diğer 6 ayların ya da yılın gündeme gelmediğini belirterek, 12 Aralık 2016 Pazartesi günü Ankara’da saat 13.00’de yeniden görüşmek üzere toplantının tamamlandığını kaydetti.
Toplantıya; Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Mesut Gezel ve Yusuf Ziya Odabaş, Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi Başkanı Metin Ercan, Şube yöneticileri ile MESS Genel Sekreteri Hakan Yıldırımoğlu, MESS Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Şıvga, MESS Ankara Bölge Temsilcisi Av. Vahap Ünlü, OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem’in Danışmanı Oktay Demiray, Erdemir İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Aylin Veli Çelikoğlu katıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.