Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI DÜZENLENDİ

Eğitim 17.11.2016 - 15:46, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3665+ kez okundu.
 

ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI DÜZENLENDİ

Üniversite Sınavına girecek olan Lise son sınıf öğrencilerine yönelik Üniversite Tanıtım Fuarı 10-11 Kasım tarihlerinde Zonguldak Dedeman Otel'de gerçekleştirildi. Fuara Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde faaliyet gösteren 18 Üniversitenin temsilcisi katıldı. Üniversite Tanıtım fuarı devam ettiği İki gün süresince Zonguldak ve İlçelerinde Üniversite hedefleyen 4 Bin 900 on ikinci sınıf Lise öğrencisi ziyaret etti. Öğrenciler, fuar kapsamında üniversite yetkilileri ile yüz yüze görüşme imkanına sahip olmanın yanı sıra eğitim uzmanları ve üniversite temsilcileri tarafından düzenlenen seminerler ile doğru tercihler, meslek seçimi ve kariyer planlama konularında bilgi sahibi olma olanağına sahip oldu. Türkiye ve KKTC'nin Vakıf ve devlet üniversitelerinin yoğun katılım sağladığı Eğitim Fuarı’nda öğrencilere üniversite tercihleri, meslek seçimi, kariyer planlamalarında rehberlik hizmeti de sunuldu. DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İLGİ ODAĞI OLDU Zonguldak Dedeman Otel'de düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarında, Doğu Akdeniz Üniversitesi Standı, fuarı ziyaret eden öğretmen ve Üniversite adayı öğrencilerin en çok ilgi gösterdiği standların başında geldi. KKTC'de Uluslararası ve nitelikli bir üniversite eğitimi almak isteyen öğrencilere fuar süresince DAÜ temsilcileri tarafından ayrıntılı bilgiler verildi.(BKH)  

Üniversite Sınavına girecek olan Lise son sınıf öğrencilerine yönelik Üniversite Tanıtım Fuarı 10-11 Kasım tarihlerinde Zonguldak Dedeman Otel'de gerçekleştirildi.

Fuara Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde faaliyet gösteren 18 Üniversitenin temsilcisi katıldı.

Üniversite Tanıtım fuarı devam ettiği İki gün süresince Zonguldak ve İlçelerinde Üniversite hedefleyen 4 Bin 900 on ikinci sınıf Lise öğrencisi ziyaret etti.

Öğrenciler, fuar kapsamında üniversite yetkilileri ile yüz yüze görüşme imkanına sahip olmanın yanı sıra eğitim uzmanları ve üniversite temsilcileri tarafından düzenlenen seminerler ile doğru tercihler, meslek seçimi ve kariyer planlama konularında bilgi sahibi olma olanağına sahip oldu.

Türkiye ve KKTC'nin Vakıf ve devlet üniversitelerinin yoğun katılım sağladığı Eğitim Fuarı’nda öğrencilere üniversite tercihleri, meslek seçimi, kariyer planlamalarında rehberlik hizmeti de sunuldu.

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

İLGİ ODAĞI OLDU

Zonguldak Dedeman Otel'de düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarında, Doğu Akdeniz Üniversitesi Standı, fuarı ziyaret eden öğretmen ve Üniversite adayı öğrencilerin en çok ilgi gösterdiği standların başında geldi.

KKTC'de Uluslararası ve nitelikli bir üniversite eğitimi almak isteyen öğrencilere fuar süresince DAÜ temsilcileri tarafından ayrıntılı bilgiler verildi.(BKH)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.