Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bizim Oyuncaklarımız Projesi BEܒde Gerçekleştirildi

Eğitim 01.09.2016 - 00:14, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7195+ kez okundu.
 

Bizim Oyuncaklarımız Projesi BEܒde Gerçekleştirildi

“Bizim Oyuncaklarımız” adlı projede kapsamında Gökçebey ilçesinden Karma Engel grubu Kesici Delici Alet Yaralanmalarında İlk Yardım eğitimi için Zonguldak Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Laboratuvarındaydı. Gökçebey Kaymakamlığı AB Proje Birimi tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı için hazırlanan, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından kabul edilen, Proje Koordinatörlüğünü Kadir Çelik’in üstlendiği, Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü’nün de proje iştirakçisi yer aldığı “Bizim Oyuncaklarımız” adlı proje kapsamında Gökçebey ilçesinden Karma Engel grubuna ait 10 kişiye Zonguldak Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Eğitimi Laboratuvarında Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Sevim Çelik tarafından “Kesici ve Delici Alet Yaralanmalarının Önlenmesi ve İlk Yardım” konulu uygulamalı eğitim verildi. Eğitim sonunda kursiyerler aldıkları eğitimden ve Yüksekokulumuzda olmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

“Bizim Oyuncaklarımız” adlı projede kapsamında Gökçebey ilçesinden Karma Engel grubu Kesici Delici Alet Yaralanmalarında İlk Yardım eğitimi için Zonguldak Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Laboratuvarındaydı.
Gökçebey Kaymakamlığı AB Proje Birimi tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı için hazırlanan, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından kabul edilen, Proje Koordinatörlüğünü Kadir Çelik’in üstlendiği, Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü’nün de proje iştirakçisi yer aldığı “Bizim Oyuncaklarımız” adlı proje kapsamında Gökçebey ilçesinden Karma Engel grubuna ait 10 kişiye Zonguldak Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Eğitimi Laboratuvarında Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Sevim Çelik tarafından “Kesici ve Delici Alet Yaralanmalarının Önlenmesi ve İlk Yardım” konulu uygulamalı eğitim verildi. Eğitim sonunda kursiyerler aldıkları eğitimden ve Yüksekokulumuzda olmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.