Sitenin sağında bir giydirme reklam

EREĞLİ SPOR ERGÜN ÇAKIR İLE ANLAŞTI

Spor 01.09.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7966+ kez okundu.
 

EREĞLİ SPOR ERGÜN ÇAKIR İLE ANLAŞTI

Kdz-Ereğli 1.Amatör küme takımlarından Zonguldak Ereğli Spor yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Takımın kurumsal çalışmalarını tamamlayan Yönetim Kurulu, Yardımcı Antrenörünü’de belirledi.Konu ile ilgili olarak Zonguldak Ereğli Spor Basın Sözcüsü Arzu Uçar şunları söyledi; “Kulübümüz yeni sezon için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Bu kapsamda Yönetim Kurulumuz takımımızın Antrenörü Namık Küçük Hocamıza yardımcı hoca olarak Ereğli futbol kamuoyunun yakından tanıdığı eski başarılı futbolculardan Ergün Çakır beyefendiye görev  vermiştir.                                                                     Kendisine Zonguldak Ereğli Spor ailesine hoş geldin diyor,takımımız ile nice başarılara imza atmasını temenni ediyoruz”.

Kdz-Ereğli 1.Amatör küme takımlarından Zonguldak Ereğli Spor yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Takımın kurumsal çalışmalarını tamamlayan Yönetim Kurulu, Yardımcı Antrenörünü’de belirledi.Konu ile ilgili olarak Zonguldak Ereğli Spor Basın Sözcüsü Arzu Uçar şunları söyledi; “Kulübümüz yeni sezon için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Bu kapsamda Yönetim Kurulumuz takımımızın Antrenörü Namık Küçük Hocamıza yardımcı hoca olarak Ereğli futbol kamuoyunun yakından tanıdığı eski başarılı futbolculardan Ergün Çakır beyefendiye görev  vermiştir.                                                                    

Kendisine Zonguldak Ereğli Spor ailesine hoş geldin diyor,takımımız ile nice başarılara imza atmasını temenni ediyoruz”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.