Sitenin sağında bir giydirme reklam

Mert Danışmaz Kozlu’da

Spor 18.08.2016 - 01:03, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8128+ kez okundu.
 

Mert Danışmaz Kozlu’da

Mert Danışmaz Kozlu’da
Transfer çalışmalarını sürdüren Kozlu Belediyespor kadrosuna bir yetenek daha kattı. Zonguldak Kömürspor’un alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon profesyonel olan 1997 doğumlu genç futbolcu Mert Danışmaz, BAL ligi 11’inci grup takımlarından Kozlu Belediyespor ile antrenmanlara çıkmaya başladı.Alt yapıda gösterdiği performansla umut veren genç futbolcu Mert Danışmaz ile 2019’a kadar sözleşme yapılacağı öğrenildi. Kozlu Belediyespor’un Mert Danışmaz ile hafta içi sözleşme imzalayacağı belirtildi.
Mert Danışmaz Kozlu’da

Transfer çalışmalarını sürdüren Kozlu Belediyespor kadrosuna bir yetenek daha kattı. Zonguldak Kömürspor’un alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon profesyonel olan 1997 doğumlu genç futbolcu Mert Danışmaz, BAL ligi 11’inci grup takımlarından Kozlu Belediyespor ile antrenmanlara çıkmaya başladı.
Alt yapıda gösterdiği performansla umut veren genç futbolcu Mert Danışmaz ile 2019’a kadar sözleşme yapılacağı öğrenildi. Kozlu Belediyespor’un Mert Danışmaz ile hafta içi sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.