Sitenin sağında bir giydirme reklam

PARALEL AHMET’TEN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI

Siyaset 15.08.2016 - 12:44, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6898+ kez okundu.
 

PARALEL AHMET’TEN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI

AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir AK Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesaj kamuoyunda samimiyetsi ve paçayı kurtarmak adına show yapmak olarak nitelendirildi.
  Kamuoyunda FETÖ/PDY ile yakın ilişkileri olduğu bilinen çocuklarına Cemaatin okullarında eğitim aldırmış, eşi cemaatte abla ve mütevelli gibi görevlerde bulunmuş, kendisi cemaate kurban ve deri toplamak üzere Afrika ülkelerine yapılan Kurban Safarilerine katılan ve 17/25 Aralık’tan sonra da Cemaat ile ilişkilerini aniden kesmediği ileri sürülen, bu yüzden AKP Genel Merkezi tarafından görevden alınmasına an meselesi olarak bakılan AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir AK Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesaj kamuoyunda samimiyetsiz ve paçayı kurtarmak adına show yapmak olarak nitelendirildi. Özdemir’in yayınladığı mesajda ‘AK Partimizin ak kadroları ile Türkiye 2023, 2053, 2071 hedeflerine adım adım ilerlemektedir. Tüm bu hizmetlere karşın Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesini hazmedemeyen, karanlıktan beslenen şer odaklarının içeriden ve dışarından yapılan hain saldırıları gün geçtikçe artmaktadır. En son FETÖ/PDY terör örgütünün teşebbüs ettiği darbe girişimi milletimizin iradesine yapılmış alçakça haince bir saldırıdır. Milletimiz ülkemiz üzerinde oynanan bu hain oyunu birlik ve beraberlik içerisinde dik duruşuyla bozmuştur. 15 Temmuz gecesi yaşanan hain girişim esnasında uçaklara, tanklara, bombalara karşı göğsünü bu millet için siper eden, vatan için canını veren tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralanan gazilerimize de acil şifalar diliyor, bu duygu ve düşüncelerle, AK Partimizin 15. kuruluş yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını yüce rabbimizden niyaz ediyorum."  şeklindeki sözlerini okuyanlar, Özdemir’i ’15 Temmuz gecesi yaşanan hain saldırıda bu millete uçaklarla, tanklarla, bombalarla, saldıran vatan hainleri senelerdir senin canla başla hizmet ettiğin Fethullah Gülen Cemaatinin, diğer adı ile FETÖ/PDY’nin mensupları değil mi Ahmet efendi? Sen şimdi çıkmışsın masum’u oynuyorsun. AKP Genel Merkezi yer mi, bilinmez ama bu millet attığın bu martavalları yemez’ diyerek eleştirdiler.(BKH)
AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir AK Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesaj kamuoyunda samimiyetsi ve paçayı kurtarmak adına show yapmak olarak nitelendirildi.

 

Kamuoyunda FETÖ/PDY ile yakın ilişkileri olduğu bilinen çocuklarına Cemaatin okullarında eğitim aldırmış, eşi cemaatte abla ve mütevelli gibi görevlerde bulunmuş, kendisi cemaate kurban ve deri toplamak üzere Afrika ülkelerine yapılan Kurban Safarilerine katılan ve 17/25 Aralık’tan sonra da Cemaat ile ilişkilerini aniden kesmediği ileri sürülen, bu yüzden AKP Genel Merkezi tarafından görevden alınmasına an meselesi olarak bakılan AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir AK Parti'nin 15. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesaj kamuoyunda samimiyetsiz ve paçayı kurtarmak adına show yapmak olarak nitelendirildi.

Özdemir’in yayınladığı mesajda ‘AK Partimizin ak kadroları ile Türkiye 2023, 2053, 2071 hedeflerine adım adım ilerlemektedir. Tüm bu hizmetlere karşın Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesini hazmedemeyen, karanlıktan beslenen şer odaklarının içeriden ve dışarından yapılan hain saldırıları gün geçtikçe artmaktadır. En son FETÖ/PDY terör örgütünün teşebbüs ettiği darbe girişimi milletimizin iradesine yapılmış alçakça haince bir saldırıdır. Milletimiz ülkemiz üzerinde oynanan bu hain oyunu birlik ve beraberlik içerisinde dik duruşuyla bozmuştur. 15 Temmuz gecesi yaşanan hain girişim esnasında uçaklara, tanklara, bombalara karşı göğsünü bu millet için siper eden, vatan için canını veren tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralanan gazilerimize de acil şifalar diliyor, bu duygu ve düşüncelerle, AK Partimizin 15. kuruluş yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını yüce rabbimizden niyaz ediyorum." 

şeklindeki sözlerini okuyanlar, Özdemir’i ’15 Temmuz gecesi yaşanan hain saldırıda bu millete uçaklarla, tanklarla, bombalarla, saldıran vatan hainleri senelerdir senin canla başla hizmet ettiğin Fethullah Gülen Cemaatinin, diğer adı ile FETÖ/PDY’nin mensupları değil mi Ahmet efendi? Sen şimdi çıkmışsın masum’u oynuyorsun. AKP Genel Merkezi yer mi, bilinmez ama bu millet attığın bu martavalları yemez’ diyerek eleştirdiler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.