Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUSLU BELEDİYESİ’NDEN HER ÇOCUĞA ÖZEL OLDUĞUNU HİSSETTİREN ETKİNLİK

Kilimli 11.08.2016 - 15:49, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8178+ kez okundu.
 

MUSLU BELEDİYESİ’NDEN HER ÇOCUĞA ÖZEL OLDUĞUNU HİSSETTİREN ETKİNLİK

Zonguldak’ın Kilimli İlçesine bağlı Muslu Belediye başkanlığı tarafından toplumda farkındalık yaratmak amacı ile düzenlenen Sosyal sorumluluk projelerinden biri daha gerçekleştirildi.
  Muslu Tepeköy Piknik ve mesire alanında 9 Ağustos Salı günü gerçekleştirilen etkinliğe katılan yaklaşık 30 otistik çocuk yaşıtları ve kendilerine eşlik eden büyüklerle birlikte doğanın içerisinde resim yaparak eğlendiler. Etkinliğe katılan çocuklar kadar resimler yapıp, müzik eşliğinde keyifli saatler geçiren büyüklerinde mutluluğu yüzlerinden okundu. Resim yarışmasının sonucunda jüri’nin değerlendirmesi neticesinde 1’inci olan Mustafa Can Başar’a ödülünü Kilimli İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Bçvş. Mehmet Üstün, 2’inci olan Kuzey Poyraz’a ödülünü CHP Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, 3’üncü olan Onat Salih Tosun’a ödülünü Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman verdi. Ayrıca etkinliğe katılan tüm çocuklara çeşitli hediyeler dağıtılarak ikramlarda bulunuldu. Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman etkinliğin amacına yönelik yaptığı konuşmada şunları söyledi; İçinde sevgi ve anlamını yürekten taşıyıp bizleri bu önemli günde yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza yürekten teşekkür ederim. Bugün burada hiçbir ayrım gözetmeden tüm çocuklarımızın mutluluğuna tanık olduk. Geride bıraktığımız bir 15 Temmuz var. 15 Temmuzda bu tanıklığı görmeyenler, içinde sevgiyi, saygıyı, asaleti, bayrağı, toplumumuza mal olmuş bütün unsurları önemsemeyen kişiler tarafından maalesef hain saldırılara uğradık. Bu hain saldırılarda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Yaralılara acil sağlık diliyorum. Kederli ailelerine ve ülkemize sabır ve başsağlığı diliyorum. Hayatta sadece bir engel vardır, o engel de sevgisizliktir.Sevgiyi yüreğimizde insancasına onurluca taşıyıp yaşayabiliyorsak geride imkansız diye hiçbir şey olamaz.   Herşey sevgi. Sizinde buraya yüreğinizde o sevgi ile katıldığınızı biliyorum ve kalbideki sevgilerle sizlerinkini harmanlıyor çocuklarımızla birlikte hoşça vakit geçirmeniz dileğiyle sizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.’ Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman’ın ev sahipliğini yaptığı etkinliğe Kilimli İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Bçvş. Mehmet Üstün, Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, CHP Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Kilimli İlçe Başkanı Filiz Karademir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kilimli, Çatalağzı ve Muslu Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. (BKH)
Zonguldak’ın Kilimli İlçesine bağlı Muslu Belediye başkanlığı tarafından toplumda farkındalık yaratmak amacı ile düzenlenen Sosyal sorumluluk projelerinden biri daha gerçekleştirildi.

 

Muslu Tepeköy Piknik ve mesire alanında 9 Ağustos Salı günü gerçekleştirilen etkinliğe katılan yaklaşık 30 otistik çocuk yaşıtları ve kendilerine eşlik eden büyüklerle birlikte doğanın içerisinde resim yaparak eğlendiler.

Etkinliğe katılan çocuklar kadar resimler yapıp, müzik eşliğinde keyifli saatler geçiren büyüklerinde mutluluğu yüzlerinden okundu.

Resim yarışmasının sonucunda jüri’nin değerlendirmesi neticesinde 1’inci olan Mustafa Can Başar’a ödülünü Kilimli İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Bçvş. Mehmet Üstün, 2’inci olan Kuzey Poyraz’a ödülünü CHP Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, 3’üncü olan Onat Salih Tosun’a ödülünü Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman verdi.

Ayrıca etkinliğe katılan tüm çocuklara çeşitli hediyeler dağıtılarak ikramlarda bulunuldu.

Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman etkinliğin amacına yönelik yaptığı konuşmada şunları söyledi;

İçinde sevgi ve anlamını yürekten taşıyıp bizleri bu önemli günde yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza yürekten teşekkür ederim.

Bugün burada hiçbir ayrım gözetmeden tüm çocuklarımızın mutluluğuna tanık olduk. Geride bıraktığımız bir 15 Temmuz var.

15 Temmuzda bu tanıklığı görmeyenler, içinde sevgiyi, saygıyı, asaleti, bayrağı, toplumumuza mal olmuş bütün unsurları önemsemeyen kişiler tarafından maalesef hain saldırılara uğradık. Bu hain saldırılarda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Yaralılara acil sağlık diliyorum. Kederli ailelerine ve ülkemize sabır ve başsağlığı diliyorum.

Hayatta sadece bir engel vardır, o engel de sevgisizliktir.Sevgiyi yüreğimizde insancasına onurluca taşıyıp yaşayabiliyorsak geride imkansız diye hiçbir şey olamaz.   Herşey sevgi. Sizinde buraya yüreğinizde o sevgi ile katıldığınızı biliyorum ve kalbideki sevgilerle sizlerinkini harmanlıyor çocuklarımızla birlikte hoşça vakit geçirmeniz dileğiyle sizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.’

Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman’ın ev sahipliğini yaptığı etkinliğe Kilimli İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Bçvş. Mehmet Üstün, Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, CHP Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Kilimli İlçe Başkanı Filiz Karademir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kilimli, Çatalağzı ve Muslu Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.