Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK PARTİ GENEL MERKEZİ TEŞKİLATLARA FETÖ GENELGESİ YOLLADI

Siyaset 05.08.2016 - 12:52, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7764+ kez okundu.
 

AK PARTİ GENEL MERKEZİ TEŞKİLATLARA FETÖ GENELGESİ YOLLADI

AK Parti, teşkilatlardaki ve belediyelerdeki FETÖ mensuplarının ayıklanması çalışmalarında dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin genelge yayımladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı imzasıyla teşkilatlara gönderilen genelgeyle teşkilatlardaki ve belediyelerdeki FETÖ mensuplarını ayıklama çalışmalarının "ivedilikle ve özenle" yürütülmesi istendi. Yayınlanan genelgeden sonra Kozlu İlçe Teşkilatında ve Kozlu Belediyesinde nasıl bir ayıklama yapılacağı kamuoyunda merakla bekleniyor.
AK Parti, teşkilatlardaki ve belediyelerdeki FETÖ mensuplarının ayıklanması çalışmalarında dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin genelge yayımladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı imzasıyla teşkilatlara gönderilen genelgeyle teşkilatlardaki ve belediyelerdeki FETÖ mensuplarını ayıklama çalışmalarının "ivedilikle ve özenle" yürütülmesi istendi.  Yayınlanan genelgeden sonra Kozlu İlçe Teşkilatında ve Kozlu Belediyesinde nasıl bir ayıklama yapılacağı kamuoyunda merakla bekleniyor. Daha öncede defalarca basında gündem konusu olduğu ve kamuoyunun büyük bir bölümünce bilindiği üzere AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in Fethullah Cemaati ile yakın ilişkiler içerisinde olduğu, FETÖ’nün yurtdışı programlarına katıldığı ve eşinin Cemaatte mütevelli ve abla konumunda olduğu dile getirilmişti. Ayrıca AK Partili Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in Cemaate yakın olduğu 17/25 Aralık sürecinden sonrada çocuğuna FETÖ’nün okulunda eğitim aldırmaya devam ettiği, çocuğunu okuldan 2015-2016 öğretim yılının başında alarak devlet okuluna verdiği parti içerisinde rahatsızlığa sebebiyet veriyor. AK Parti tabanından gelenler, Şahin’in zaten AK Parti kültüründen ve anlayışından gelmediğini, ailesinin CHP kökenli olduğunu, kendisinin bir önceki seçimde MHP’nin Kozlu Belediye Başkan adayı olup seçim kaybettiğini, seçim kazanmak için AK Partiden aday olduğunu ve bir sonraki seçimlerde işi garantiye almak için de CHP ile flört halinde olduğunu dile getiriyorlar. Diğer yandan vatandaşın milli iradeye sahip çıkmak üzere kendisini tankların önüne attığı kanlı darbe girişiminin olduğu 15-16 Temmuz tarihlerinde de Şahin’in ortalarda görünmemesi parti tabanında büyük eleştirilere sebep olmuştu. Ayrıca kendisi Devlet Memuru olan ve Ertan Şahin’in göreve geldikten sonra Kozlu Belediyesi Başkan Yardımcısı görevine getirilen Türker Baykan’ın cemaate yakınlığı, çocuklarına FETÖ okullarına el konulana kadar bu okullarda eğitim almaya devam ettirdiği, mal varlığı, kendisinin ve birinci derece yakınlarının hesap hareketlerinin incelenmesinin ilişkilerin açığa çıkartılması açısından çok büyük önem teşkil ettiğini ifade eden teşkilat mensupları, genelgeye göre kamu vicdanını rahatlatacak detaylı bir araştırmanın Kozlu Belediyesi’nde ne zaman yapılacağını merakla beklediklerini dile getirdiler.
AK Parti, teşkilatlardaki ve belediyelerdeki FETÖ mensuplarının ayıklanması çalışmalarında dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin genelge yayımladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı imzasıyla teşkilatlara gönderilen genelgeyle teşkilatlardaki ve belediyelerdeki FETÖ mensuplarını ayıklama çalışmalarının "ivedilikle ve özenle" yürütülmesi istendi. Yayınlanan genelgeden sonra Kozlu İlçe Teşkilatında ve Kozlu Belediyesinde nasıl bir ayıklama yapılacağı kamuoyunda merakla bekleniyor.

AK Parti, teşkilatlardaki ve belediyelerdeki FETÖ mensuplarının ayıklanması çalışmalarında dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin genelge yayımladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı imzasıyla teşkilatlara gönderilen genelgeyle teşkilatlardaki ve belediyelerdeki FETÖ mensuplarını ayıklama çalışmalarının "ivedilikle ve özenle" yürütülmesi istendi. 

Yayınlanan genelgeden sonra Kozlu İlçe Teşkilatında ve Kozlu Belediyesinde nasıl bir ayıklama yapılacağı kamuoyunda merakla bekleniyor.

Daha öncede defalarca basında gündem konusu olduğu ve kamuoyunun büyük bir bölümünce bilindiği üzere AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in Fethullah Cemaati ile yakın ilişkiler içerisinde olduğu, FETÖ’nün yurtdışı programlarına katıldığı ve eşinin Cemaatte mütevelli ve abla konumunda olduğu dile getirilmişti.

Ayrıca AK Partili Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in Cemaate yakın olduğu 17/25 Aralık sürecinden sonrada çocuğuna FETÖ’nün okulunda eğitim aldırmaya devam ettiği, çocuğunu okuldan 2015-2016 öğretim yılının başında alarak devlet okuluna verdiği parti içerisinde rahatsızlığa sebebiyet veriyor.

AK Parti tabanından gelenler, Şahin’in zaten AK Parti kültüründen ve anlayışından gelmediğini, ailesinin CHP kökenli olduğunu, kendisinin bir önceki seçimde MHP’nin Kozlu Belediye Başkan adayı olup seçim kaybettiğini, seçim kazanmak için AK Partiden aday olduğunu ve bir sonraki seçimlerde işi garantiye almak için de CHP ile flört halinde olduğunu dile getiriyorlar.

Diğer yandan vatandaşın milli iradeye sahip çıkmak üzere kendisini tankların önüne attığı kanlı darbe girişiminin olduğu 15-16 Temmuz tarihlerinde de Şahin’in ortalarda görünmemesi parti tabanında büyük eleştirilere sebep olmuştu.

Ayrıca kendisi Devlet Memuru olan ve Ertan Şahin’in göreve geldikten sonra Kozlu Belediyesi Başkan Yardımcısı görevine getirilen Türker Baykan’ın cemaate yakınlığı, çocuklarına FETÖ okullarına el konulana kadar bu okullarda eğitim almaya devam ettirdiği, mal varlığı, kendisinin ve birinci derece yakınlarının hesap hareketlerinin incelenmesinin ilişkilerin açığa çıkartılması açısından çok büyük önem teşkil ettiğini ifade eden teşkilat mensupları, genelgeye göre kamu vicdanını rahatlatacak detaylı bir araştırmanın Kozlu Belediyesi’nde ne zaman yapılacağını merakla beklediklerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.