Sitenin sağında bir giydirme reklam

Caner'den Harun Sarı'ya teşekkür ziyareti

Spor 18.07.2016 - 15:31, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7144+ kez okundu.
 

Caner'den Harun Sarı'ya teşekkür ziyareti

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, yönetim kurulu üyeleri Musa Bahadır ve Muammer Toprak ile  birlikte  ÇATES  Müdürü Harun Sarı’yı ziyaret ederek desteklerinden dolayı plaket verdi ve  teşekkür etti.  Sarı’nın geçen sezon kendilerine çok yardımda bulunduğunu belirten Caner aynı desteği yeni sezonda da bekledikleri belirtti.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, yönetim kurulu üyeleri Musa Bahadır ve Muammer Toprak ile  birlikte  ÇATES  Müdürü Harun Sarı’yı ziyaret ederek desteklerinden dolayı plaket verdi ve  teşekkür etti.

 Sarı’nın geçen sezon kendilerine çok yardımda bulunduğunu belirten Caner aynı desteği yeni sezonda da bekledikleri belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.