Sitenin sağında bir giydirme reklam

DÜNYA ŞAMPİYONU’NU KOZLU’DA AĞIRLADI

Spor 24.06.2016 - 02:38, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6797+ kez okundu.
 

DÜNYA ŞAMPİYONU’NU KOZLU’DA AĞIRLADI

Bilardo sporundaki başarıları ile de kendisinden söz ettirerek Kozlu adına gurur verici birçok başarıya imza adan Kozlulu İş adamı Bora Yayalar geçtiğimiz hafta sonu Bilardo Sporunun Dünyaca ünlü isimlerini Kozlu’da misafir etti. Yayalar’ın misafiri olarak Zonguldak’a gelen Dünya ve Avrupa Şampiyonu Murat Naci Çoklu eşi Emel Kökçelik Çoklu ve Hollanda Profesyonel Bilardo Ligi Genel Sekreteri  Marjan Hoentjen ile eşi Jan Vreeman Zonguldak Belediyesi’nin Kültür, Sanat ve Spor etkinlikleri kapsamında düzenlediği Bilardo Turnuvasına da katılarak sporculara motivasyon sağladılar. Düzenlenen Üç Bant Bilardo Turnuvasının Şampiyonu rakiplerini rahat geçen Kozlulu İş Adamı Bora Yayalar oldu. Turnuvanın ardından konukları ile sabah kahvatısında Ora Cafe’de, akşam yemeğinin ardından ortak olduğu Lemariz Cafe-Restaurant’ta  keyifli sohbet dolu dakikalar geçiren Bora Yayalar, konuklarını tekrar görüşmek dileğiyle hoşnut bir şekilde Zonguldak’tan yolladı.(BKH)

Bilardo sporundaki başarıları ile de kendisinden söz ettirerek Kozlu adına gurur verici birçok başarıya imza adan Kozlulu İş adamı Bora Yayalar geçtiğimiz hafta sonu Bilardo Sporunun Dünyaca ünlü isimlerini Kozlu’da misafir etti.

Yayalar’ın misafiri olarak Zonguldak’a gelen Dünya ve Avrupa Şampiyonu Murat Naci Çoklu eşi Emel Kökçelik Çoklu ve Hollanda Profesyonel Bilardo Ligi Genel Sekreteri  Marjan Hoentjen ile eşi Jan Vreeman Zonguldak Belediyesi’nin Kültür, Sanat ve Spor etkinlikleri kapsamında düzenlediği Bilardo Turnuvasına da katılarak sporculara motivasyon sağladılar.

Düzenlenen Üç Bant Bilardo Turnuvasının Şampiyonu rakiplerini rahat geçen Kozlulu İş Adamı Bora Yayalar oldu.

Turnuvanın ardından konukları ile sabah kahvatısında Ora Cafe’de, akşam yemeğinin ardından ortak olduğu Lemariz Cafe-Restaurant’ta  keyifli sohbet dolu dakikalar geçiren Bora Yayalar, konuklarını tekrar görüşmek dileğiyle hoşnut bir şekilde Zonguldak’tan yolladı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.