Sitenin sağında bir giydirme reklam

REKTÖR ÖZER TEŞEKKÜR ETTİ

Eğitim 24.06.2016 - 01:35, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8246+ kez okundu.
 

REKTÖR ÖZER TEŞEKKÜR ETTİ

Rektör Özer Mezuniyet Törenleri Düzenleme Komitesi’ne Teşekkür Etti
Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, 2015- 2016 akademik yılı Mezuniyet Töreni düzenleme komitesine törenlerde gösterdikleri çaba ve katkılar için teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer Mezuniyet Komite üyelerini 22 Haziran Çarşamba günü Rektörlük makamında kabul etti. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Haluk Güven, Genel Sekreter Ertuğrul Karalar, Genel Sekreter Yardımcısı Osman Demir, daire başkanları ve komite üyeleri katıldı. Bu yıl toplamda yaklaşık 5500 mezunveren BEÜ bu yıl her fakülte ve yüksekokula ayrı mezuniyet töreni düzenledi. Toplamda 28 törenin düzenlendiği mezuniyet törenlerinden mezun öğrenciler ve aileleri bu özel günlerinin özel bir şekilde ve titizlikle hazırlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirmişlerdi. Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer komite üyelerini tek tek kutlayarak başarılı ve renkli geçen törenlere katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti. Rektör Özer: “Üniversite olarak her geçen gün büyüyoruz. Artan bölüm ve program sayımızla birlikte öğrenci sayımız da her geçen gün artmaktadır. Her yıl bir önceki yıla oranla daha fazla öğrencimizi geleceğe uğurlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu mutluluğu en fazla yaşayanlar öğrencilerimiz ve aileleridir. Onlara bu özel günlerinde unutamayacakları bir gün yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Başta Mezuniyet Komite Başkanı Prof. Dr. M. Haluk Güven ve tüm mezuniyet komitesi üyelerine katkıları için şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Rektör Özer Mezuniyet Törenleri Düzenleme Komitesi’ne Teşekkür Etti

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, 2015- 2016 akademik yılı Mezuniyet Töreni düzenleme komitesine törenlerde gösterdikleri çaba ve katkılar için teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer Mezuniyet Komite üyelerini 22 Haziran Çarşamba günü Rektörlük makamında kabul etti. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Haluk Güven, Genel Sekreter Ertuğrul Karalar, Genel Sekreter Yardımcısı Osman Demir, daire başkanları ve komite üyeleri katıldı. Bu yıl toplamda yaklaşık 5500 mezunveren BEÜ bu yıl her fakülte ve yüksekokula ayrı mezuniyet töreni düzenledi. Toplamda 28 törenin düzenlendiği mezuniyet törenlerinden mezun öğrenciler ve aileleri bu özel günlerinin özel bir şekilde ve titizlikle hazırlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirmişlerdi.

Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer komite üyelerini tek tek kutlayarak başarılı ve renkli geçen törenlere katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti. Rektör Özer: “Üniversite olarak her geçen gün büyüyoruz. Artan bölüm ve program sayımızla birlikte öğrenci sayımız da her geçen gün artmaktadır. Her yıl bir önceki yıla oranla daha fazla öğrencimizi geleceğe uğurlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu mutluluğu en fazla yaşayanlar öğrencilerimiz ve aileleridir. Onlara bu özel günlerinde unutamayacakları bir gün yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Başta Mezuniyet Komite Başkanı Prof. Dr. M. Haluk Güven ve tüm mezuniyet komitesi üyelerine katkıları için şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.