Sitenin sağında bir giydirme reklam

TED'DE MEZUNİYET HEYECANI

Eğitim 22.06.2016 - 16:40, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7971+ kez okundu.
 

TED'DE MEZUNİYET HEYECANI

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI OKULLARI 52. DÖNEM MEZUNLARINI UĞURLADI.   TED’Lİ ÖĞRENCİLER MUHTEŞEM BİR TÖRENLE MEZUN OLDU! 2015-2016 eğitim-öğretim yılı TED Zonguldak Koleji Vakfı Özel Lisesi on ikinci sınıf öğrencileri, okul bahçesindeki diploma ve kep giyme törenine büyük bir coşkuyla katıldı. Tören, İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile saat 19.30’da başladı. Ardından Lise Müdürü Sayın Ali Fuat SOYDAŞ ve Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Burçin BAHADIR yaptıkları konuşmalarda öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.  İl Emniyet Müdürü Sayın Osman AK da mezuniyet töreninde TED’li öğrencileri yalnız bırakmadı. Okulda derece alan öğrenciler açıklandıktan sonra okul birincisi Yaprak KÖKTÜRK duygu ve düşüncelerini ifade etti. TED ailesinde olmanın ve buradan mezun olmanın heyecanını, mutluluğunu ve gönülden bağlı olduğu okulundan ayrılmanın hüznünü paylaştı. Emeği geçen öğretmenlerine, ailesine ve ona destek olan arkadaşlarına içtenlikle teşekkürlerini sundu. Dört yıl boyunca bayrağı ve okul flamasını onur ve gururla taşıyan öğrenciler Ezgi Su SARIAL ve Ozan Can ŞENGÜN, bu değerli emanetleri Nil Su KARAHASAN ve Can YILMAZ’a teslim etti. Bayrak ve flamayı onurla, inançla taşıyan, koruyan arkadaşları gibi Atatürk ilke ve inkılaplarına içtenlikle bağlı kalarak çok çalışıp başarılı olacaklarına söz verdiler. Ardından ortaokulda derece alan öğrenciler açıklandı ve ortaokul birincisi Zeynep Özgür GÜN duygu ve düşüncelerini ifade eden bir konuşma yaptı. Küçük yaşlardan beri içerisinde yer aldığı TED ailesine bağlılığını, burada yer almanın verdiği mutluluk ve gururu dile getirdi.  Yıl boyunca emek sarf eden, yorulmadan, yılmadan özgüvenle çalışan öğrencilere yıl içerisinde başarılı oldukları yarışmaların ödülleri ve Bahar Ünal Yarışmalarının ödülleri verildi. Okul orkestrası; velilere, öğretmenlere ve öğrencilere keyifli bir müzik dinletisi sundu. Ardından diploma törenine geçildi.  Velilerin ve misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği mezuniyet töreninde tüm on ikinci sınıf öğrencileri güzel hatıralarla anıldı. Sınıf öğretmenlerinin uğurladığı öğrenciler, velilerinden onur ve gururla diplomalarını birer birer aldılar. Bu yoğun duygu selinin ardından müzik eşliğinde coşkuyla keplerini attılar ve yeni bir hayata adım atarken gözlerindeki ışıkla özgürlüğe doğru yol aldılar… 

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI OKULLARI 52. DÖNEM MEZUNLARINI UĞURLADI.

 

TED’Lİ ÖĞRENCİLER MUHTEŞEM BİR TÖRENLE MEZUN OLDU!

2015-2016 eğitim-öğretim yılı TED Zonguldak Koleji Vakfı Özel Lisesi on ikinci sınıf öğrencileri, okul bahçesindeki diploma ve kep giyme törenine büyük bir coşkuyla katıldı. Tören, İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile saat 19.30’da başladı. Ardından Lise Müdürü Sayın Ali Fuat SOYDAŞ ve Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Burçin BAHADIR yaptıkları konuşmalarda öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. 

İl Emniyet Müdürü Sayın Osman AK da mezuniyet töreninde TED’li öğrencileri yalnız bırakmadı. Okulda derece alan öğrenciler açıklandıktan sonra okul birincisi Yaprak KÖKTÜRK duygu ve düşüncelerini ifade etti. TED ailesinde olmanın ve buradan mezun olmanın heyecanını, mutluluğunu ve gönülden bağlı olduğu okulundan ayrılmanın hüznünü paylaştı. Emeği geçen öğretmenlerine, ailesine ve ona destek olan arkadaşlarına içtenlikle teşekkürlerini sundu.

Dört yıl boyunca bayrağı ve okul flamasını onur ve gururla taşıyan öğrenciler Ezgi Su SARIAL ve Ozan Can ŞENGÜN, bu değerli emanetleri Nil Su KARAHASAN ve Can YILMAZ’a teslim etti. Bayrak ve flamayı onurla, inançla taşıyan, koruyan arkadaşları gibi Atatürk ilke ve inkılaplarına içtenlikle bağlı kalarak çok çalışıp başarılı olacaklarına söz verdiler. Ardından ortaokulda derece alan öğrenciler açıklandı ve ortaokul birincisi Zeynep Özgür GÜN duygu ve düşüncelerini ifade eden bir konuşma yaptı. Küçük yaşlardan beri içerisinde yer aldığı TED ailesine bağlılığını, burada yer almanın verdiği mutluluk ve gururu dile getirdi. 

Yıl boyunca emek sarf eden, yorulmadan, yılmadan özgüvenle çalışan öğrencilere yıl içerisinde başarılı oldukları yarışmaların ödülleri ve Bahar Ünal Yarışmalarının ödülleri verildi. Okul orkestrası; velilere, öğretmenlere ve öğrencilere keyifli bir müzik dinletisi sundu. Ardından diploma törenine geçildi. 

Velilerin ve misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği mezuniyet töreninde tüm on ikinci sınıf öğrencileri güzel hatıralarla anıldı. Sınıf öğretmenlerinin uğurladığı öğrenciler, velilerinden onur ve gururla diplomalarını birer birer aldılar. Bu yoğun duygu selinin ardından müzik eşliğinde coşkuyla keplerini attılar ve yeni bir hayata adım atarken gözlerindeki ışıkla özgürlüğe doğru yol aldılar… 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.