Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çaycuma’da ramazan eğlencesi

Çaycuma 16.06.2016 - 15:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6824+ kez okundu.
 

Çaycuma’da ramazan eğlencesi

  Çaycuma’da trafiğe kapalı Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen ramazan eğlencesine yaklaşık iki bin kişi katıldı.   Çaycuma Belediyesi, Çaycuma Kaymakamlığı ve Çaycuma Müftülüğü ile birlikte ramazan eğlencesi düzenledi. Trafiğe kapalı Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan eğlenceye yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Özellikle çocukların katılımı son derece yüksek olurken, eğlencede Karagöz – Hacivat gösterileri, palyaço gösterileri, yarışmalar, skeçler yer aldı. Müzik dinletilerine de yer verilen etkinlikte Çaycumalılar gönlünce eğlendi. Tüm katılımcılara, ücretsiz olarak pamuk şekeri, Osmanlı macunu ve şerbeti de dağıtıldı. Gösterilerin öncesinde konuşan Çaycuma Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklılıoğlu bu etkinliğin çocuklara ramazan coşkusunu yaşatmak, gönüllerinde hissetmelerini sağlamak için düzenlendiğini söyledi, Arcaklıoğlu konuşmasında, “Bu etkinlikler bir yandan çocuklarımıza ramazan geleneğini, coşkusunu yaşatırken, ilçemizin manevi iklimine de katkı sunuyor. Çaycuma’nın kent meydanında böyle bir ortamın hazırlanmasını sağlayan sayın belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.   KANTARCI: “BU ETKİNLİKLER ARTARAK DEVAM EDECEK” Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise, “İyi ki geldiniz, bu Çaycuma’nın güzel meydanını varlığınızla aydınlattınız. Bizler sizler için varız. Sizlerin beğendiğiniz, mutlu şeyleri yapmak bizim görevimizdir.  Bir ramazan akşamında sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çaycuma’da ilk kez böyle bir ramazan eğlencesi düzenledik. Beğendiğinizi umuyorum. Bu organizasyonun oluşmasını sağlayan, bizleri bu eğlenceyi hazırlamamız için itekleyen çok değerli müftümüz Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’na teşekkür ediyorum. Bu etkinlikle Çaycuma’da yaz mevsimine de merhaba diyoruz. Bu eğlencelerin değişik şekillerde bundan sonraki akşamlarda da devam ettirmeyi düşünüyoruz. Siz ne kadar bu etkinliklere destek verirseniz, bu etkinlikler o kadar çoğalacaktır, bundan emin olunuz” dedi.

 

Çaycuma’da trafiğe kapalı Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen ramazan eğlencesine yaklaşık iki bin kişi katıldı.

 

Çaycuma Belediyesi, Çaycuma Kaymakamlığı ve Çaycuma Müftülüğü ile birlikte ramazan eğlencesi düzenledi. Trafiğe kapalı Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan eğlenceye yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Özellikle çocukların katılımı son derece yüksek olurken, eğlencede Karagöz – Hacivat gösterileri, palyaço gösterileri, yarışmalar, skeçler yer aldı. Müzik dinletilerine de yer verilen etkinlikte Çaycumalılar gönlünce eğlendi. Tüm katılımcılara, ücretsiz olarak pamuk şekeri, Osmanlı macunu ve şerbeti de dağıtıldı. Gösterilerin öncesinde konuşan Çaycuma Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklılıoğlu bu etkinliğin çocuklara ramazan coşkusunu yaşatmak, gönüllerinde hissetmelerini sağlamak için düzenlendiğini söyledi, Arcaklıoğlu konuşmasında, “Bu etkinlikler bir yandan çocuklarımıza ramazan geleneğini, coşkusunu yaşatırken, ilçemizin manevi iklimine de katkı sunuyor. Çaycuma’nın kent meydanında böyle bir ortamın hazırlanmasını sağlayan sayın belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

KANTARCI: “BU ETKİNLİKLER ARTARAK DEVAM EDECEK”

Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise, “İyi ki geldiniz, bu Çaycuma’nın güzel meydanını varlığınızla aydınlattınız. Bizler sizler için varız. Sizlerin beğendiğiniz, mutlu şeyleri yapmak bizim görevimizdir.  Bir ramazan akşamında sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çaycuma’da ilk kez böyle bir ramazan eğlencesi düzenledik. Beğendiğinizi umuyorum. Bu organizasyonun oluşmasını sağlayan, bizleri bu eğlenceyi hazırlamamız için itekleyen çok değerli müftümüz Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’na teşekkür ediyorum. Bu etkinlikle Çaycuma’da yaz mevsimine de merhaba diyoruz. Bu eğlencelerin değişik şekillerde bundan sonraki akşamlarda da devam ettirmeyi düşünüyoruz. Siz ne kadar bu etkinliklere destek verirseniz, bu etkinlikler o kadar çoğalacaktır, bundan emin olunuz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.