Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kılıçdaroğlu’na Ankara’da destek verdiler

Siyaset 12.06.2016 - 15:49, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8109+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu’na Ankara’da destek verdiler

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan OCAKCI ve Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara’da destek verdiler
Türkiye’nin 81 ilden gelen İl ve İlçe Başkanları Genel Merkez binası önünde buluştu. CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan OCAKCI ve Yönetim Kurulu Üyeleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdi.    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na şehit cenazesinde yapılan mermili protesto ve provokatörlerin saldırısına tepki vermek için İl ve İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri sabah 11.00’’de CHP Genel Merkez Binası önünde toplandı.     Genel Merkez binası önünde toplanan partililere seslenen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "  Ülkenin birliği ve bütünlüğü için mücadele edeceğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Ben oturduğum koltuğun ne kadar önemli olduğunu biliyorum. O koltuğun sorumluluğunu da biliyorum. O koltukta oturan genel başkanlar hiçbir zaman ülkesini ayırmadı. İnsanını ayırmadı. Bölücülüğe asla prim vermedi. Bütün genel başkanlar ülkenin birliği ve bütünlüğü için mücadele ettiler. Aynı şekilde ülkenin birliği ve bütünlüğü için mücadele edeceğim. Bu bizim kaderimiz olmanın ötesinde bu bizim bu millete namus borcumuzdur" ifadelerini kullandı.  Konuşmasında partisinin il ve İlçe başkanlarına seslenen Kılıçdaroğlu, "Mücadeleyi birlikte yapacağız. Asla ve asla mücadelemizden ödün vermeyeceğiz. Bedeli ne olursa olsun. Söyledim. Eğer işin ucunda hayatımızı kaybetmek varsa birilerinin çakalların kurşunuyla tehdit edileceksek asla yolumuzdan dönmeyeceğiz. Sonuna kadar gideceğiz" diye konuştu.             Kılıçdaroğlu , “Eğer cenaze namazına gidip namaz kılıyorsanız ve birileri orada size provokasyonlarla hakaret etmeye kalkıyorsa onların hiç biri Müslüman değildir. Hiç birisi insan sevgisini bilmiyor. Ne zamandan beri camiler siyasette arena olmaya başladı? Ne zamandan beri camiler bir partinin arka bahçesi haline dönüştürülmeye başlandı? Biz ibadet mekanlarına siyasetin girmesini istemeyiz. Siyaset ayrı ibadet ayrı" diye konuştu.      CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na destek için sabah erken saatlerde Ankara’ya gitti.  CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı ve Yöneticiler Başkentte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdiler.
CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan OCAKCI ve Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara’da destek verdiler

Türkiye’nin 81 ilden gelen İl ve İlçe Başkanları Genel Merkez binası önünde buluştu. CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan OCAKCI ve Yönetim Kurulu Üyeleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdi. 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na şehit cenazesinde yapılan mermili protesto ve provokatörlerin saldırısına tepki vermek için İl ve İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri sabah 11.00’’de CHP Genel Merkez Binası önünde toplandı.    

Genel Merkez binası önünde toplanan partililere seslenen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "  Ülkenin birliği ve bütünlüğü için mücadele edeceğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Ben oturduğum koltuğun ne kadar önemli olduğunu biliyorum. O koltuğun sorumluluğunu da biliyorum. O koltukta oturan genel başkanlar hiçbir zaman ülkesini ayırmadı. İnsanını ayırmadı. Bölücülüğe asla prim vermedi. Bütün genel başkanlar ülkenin birliği ve bütünlüğü için mücadele ettiler. Aynı şekilde ülkenin birliği ve bütünlüğü için mücadele edeceğim. Bu bizim kaderimiz olmanın ötesinde bu bizim bu millete namus borcumuzdur" ifadelerini kullandı.  Konuşmasında partisinin il ve İlçe başkanlarına seslenen Kılıçdaroğlu, "Mücadeleyi birlikte yapacağız. Asla ve asla mücadelemizden ödün vermeyeceğiz. Bedeli ne olursa olsun. Söyledim. Eğer işin ucunda hayatımızı kaybetmek varsa birilerinin çakalların kurşunuyla tehdit edileceksek asla yolumuzdan dönmeyeceğiz. Sonuna kadar gideceğiz" diye konuştu.          

 

Kılıçdaroğlu , “Eğer cenaze namazına gidip namaz kılıyorsanız ve birileri orada size provokasyonlarla hakaret etmeye kalkıyorsa onların hiç biri Müslüman değildir. Hiç birisi insan sevgisini bilmiyor. Ne zamandan beri camiler siyasette arena olmaya başladı? Ne zamandan beri camiler bir partinin arka bahçesi haline dönüştürülmeye başlandı? Biz ibadet mekanlarına siyasetin girmesini istemeyiz. Siyaset ayrı ibadet ayrı" diye konuştu.

 

   CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na destek için sabah erken saatlerde Ankara’ya gitti.  CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı ve Yöneticiler Başkentte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.