Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU HEM’DEN MİNYATÜR RESİM SERGİSİ

Kültür 09.06.2016 - 00:26, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7587+ kez okundu.
 

KOZLU HEM’DEN MİNYATÜR RESİM SERGİSİ

Kozlu Halk eğitim Merkezi Resim sınıfı Kursiyerleri geçtiğimiz hafta sonu Esas 67 Burda Alışveriş Merkezinde Minyatür Sanatı Resim Sergisi Açtılar. İki gün süre ile açık kalan sergide 12 Kursiyere ait, Osmanlı, Hint, Japon, İran ve Dünyadaki diğer minyatür sanatı örneklerine ait guaj boya tekniği ile hazırlanmış 22 eser sergilendi.Resim öğretmeni Mustafa Kurmalı yaptığı açıklamada kursa katılan öğrencilerin tamamı ev hanımı ve daha önce hiç eğitim almamış kişilerden oluştuğunu ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü; “ 12 Kursiyerin 22 resim çalışması sergilendi. Tamamı ev hanımıdır ve daha önce hiçbir resim ile ilgili eğitim almamışlardır. 4 yıllık eğitim sonucunda bu çalışmalar ortaya çıktı. Minyatür resim çalışması saç telinden 00,5 numaralı fırça ile çalışılır. İnce ve hassas bir çalışma gerektiği için öğrencilerim bir yıllık eğitim çalışmasında en fazla 2 çalışma çıkarabiliyorlar. 4 senedir geleneksel olarak sergilerimiz sürüyor. Esas 67 Burda yönetimine çok teşekkür ederiz. Bize kapılarını açtıkları için, sanata, emeğe destek oldukları için yönetimine çok teşekkür ederiz.” Dedi.(BKH)

Kozlu Halk eğitim Merkezi Resim sınıfı Kursiyerleri geçtiğimiz hafta sonu Esas 67 Burda Alışveriş Merkezinde Minyatür Sanatı Resim Sergisi Açtılar. İki gün süre ile açık kalan sergide 12 Kursiyere ait, Osmanlı, Hint, Japon, İran ve Dünyadaki diğer minyatür sanatı örneklerine ait guaj boya tekniği ile hazırlanmış 22 eser sergilendi.
Resim öğretmeni Mustafa Kurmalı yaptığı açıklamada kursa katılan öğrencilerin tamamı ev hanımı ve daha önce hiç eğitim almamış kişilerden oluştuğunu ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü; “ 12 Kursiyerin 22 resim çalışması sergilendi. Tamamı ev hanımıdır ve daha önce hiçbir resim ile ilgili eğitim almamışlardır. 4 yıllık eğitim sonucunda bu çalışmalar ortaya çıktı. Minyatür resim çalışması saç telinden 00,5 numaralı fırça ile çalışılır. İnce ve hassas bir çalışma gerektiği için öğrencilerim bir yıllık eğitim çalışmasında en fazla 2 çalışma çıkarabiliyorlar. 4 senedir geleneksel olarak sergilerimiz sürüyor. Esas 67 Burda yönetimine çok teşekkür ederiz. Bize kapılarını açtıkları için, sanata, emeğe destek oldukları için yönetimine çok teşekkür ederiz.” Dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.