Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇATALAĞZI BELEDİYESİ 2.KÜLTÜR SANAT VE SPOR FESTİVALİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kültür 07.06.2016 - 14:57, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8046+ kez okundu.
 

ÇATALAĞZI BELEDİYESİ 2.KÜLTÜR SANAT VE SPOR FESTİVALİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇATALAĞZI BELEDİYESİ 2.KÜLTÜR SANAT VE SPOR FESTİVALİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ  Zonguldak’ın Kilimli İlçesine bağlı Çatalağzı Belediye’si tarafından geleneksel hale getirilen Kültür Sanat ve Spor Festivalinin ikincisi coşku ile kutlandı.  Dört gün süren festivale katılım yoğun olurken katılımcılar hem spor yapma hem de gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.  Kortej yürüyüşüyle başlayan “Çatalağzı 2. Kültür Sanat ve Spor Festivali” kapsamında sanat sokağı açılışı, karikatür ve resim canlı çalışması, karikatür resim sergisi, bağlama, gitar, keman gösterileri, halk müziği konseri, taekwondo, badminton, halk oyunları gösterisi, plaj hentbolu, voleybolu ve canlı müzik etkinlikleri yapıldı.   1 Haziran’da başlayan ve dört gün süren Festival 4 Haziran Cumartesi günü Çatalağzı Beldesi Göçükağzı mevkiinde gerçekleştirilen Uçurtma Şenliği ile sona erdi.   Çatalağzı 2’inci Kültür Sanat ve Spor Festivali ile ilgili bir değerlendirme yapan Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, Belediye olarak gençleri çok önemsediklerini dile getirerek şunları söyledi;    ‘Belediyecilik sadece yol yapmak, duvar örmek veya asfalt dökmek değil sosyal yönü de var. 2. Kültür Sanat ve Spor Festivalimizi yapıyoruz. Festivalimiz kapsamında 15 ayrı branşta etkinliklerimiz oldu. Sosyal ve Kültürel faaliyetleri önemsiyoruz çünkü bizim için gençler çok önemli. Gençlerimiz eğitimlerinin dışında farklı aktiviteler içinde olması da önemli. Festivalimize 400’ün üzerinde gencimiz katıldı. Bu sayıyı artırarak devam edeceğiz’dedi. 

ÇATALAĞZI BELEDİYESİ 2.KÜLTÜR SANAT VE SPOR FESTİVALİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 Zonguldak’ın Kilimli İlçesine bağlı Çatalağzı Belediye’si tarafından geleneksel hale getirilen Kültür Sanat ve Spor Festivalinin ikincisi coşku ile kutlandı.

 Dört gün süren festivale katılım yoğun olurken katılımcılar hem spor yapma hem de gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

 Kortej yürüyüşüyle başlayan “Çatalağzı 2. Kültür Sanat ve Spor Festivali” kapsamında sanat sokağı açılışı, karikatür ve resim canlı çalışması, karikatür resim sergisi, bağlama, gitar, keman gösterileri, halk müziği konseri, taekwondo, badminton, halk oyunları gösterisi, plaj hentbolu, voleybolu ve canlı müzik etkinlikleri yapıldı.

 

1 Haziran’da başlayan ve dört gün süren Festival 4 Haziran Cumartesi günü Çatalağzı Beldesi Göçükağzı mevkiinde gerçekleştirilen Uçurtma Şenliği ile sona erdi.

 

Çatalağzı 2’inci Kültür Sanat ve Spor Festivali ile ilgili bir değerlendirme yapan Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, Belediye olarak gençleri çok önemsediklerini dile getirerek şunları söyledi; 

 

‘Belediyecilik sadece yol yapmak, duvar örmek veya asfalt dökmek değil sosyal yönü de var. 2. Kültür Sanat ve Spor Festivalimizi yapıyoruz. Festivalimiz kapsamında 15 ayrı branşta etkinliklerimiz oldu. Sosyal ve Kültürel faaliyetleri önemsiyoruz çünkü bizim için gençler çok önemli. Gençlerimiz eğitimlerinin dışında farklı aktiviteler içinde olması da önemli. Festivalimize 400’ün üzerinde gencimiz katıldı. Bu sayıyı artırarak devam edeceğiz’dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.