Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ereğli Eğitim Fakültesi 16. Dönem Mezunlarını Geleceğe Uğurladı

Eğitim 06.06.2016 - 16:42, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6851+ kez okundu.
 

Ereğli Eğitim Fakültesi 16. Dönem Mezunlarını Geleceğe Uğurladı

  Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi 2015-2016 Eğitim -Öğretim yılı mezuniyet töreni 3 Haziran 2016 Cuma günü Ereğli Anadolu Otelde coşkuyla kutlandı. 16. dönem mezuniyet törenini gerçekleştiren, Ereğli Eğitim Fakültesi bu yıl 8 bölümden yaklaşık 650 öğrenciyi daha hayata hazırlamanın gurunu yaşadı.   Törene Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Alaplı ilçe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Konuk, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Haluk Güven ve Prof. Dr. Varım Numanoğlu, Meslek Yüksek Okulu Müdürleri, Bülent Ecevit Üniversitesi Senatosu Üyeleri, Hayırsever Hacı Kadri Yılmaz’ın kızları Zuhal Yılmaz, Ereğli Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri ve mezun öğrencilerin aileleri katıldılar.   İki bölüm halinde yapılan tören, fakülte birincisi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümü’nden Derya Kartal’ın mezunlar adına konuşmasıyla başladı. Kartal’ın ardından Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar ve son olarak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer konuşmalarını yaptılar. Tören konuşmalarının ardından Fakülte ve bölümleri derece ile bitiren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Rektör ve Dekanın eşliğinde Fakülte birincisi Derya Kartal ve ailesi tarafından Mezuniyet kütüğüne çivi çakıldı. Fakültemiz öğretim elemanlarından diplomalarını alan tüm mezunlar, Doç. Dr. Soner Yavuz ve Yrd. Doç. Dr. Ezgi Taylan Koparan eşliğinde mezuniyet yeminini ettiler. Töreninin finalinde öğrenciler 10. yıl Marşı eşliğinde keplerini fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.

 

Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi 2015-2016 Eğitim -Öğretim yılı mezuniyet töreni 3 Haziran 2016 Cuma günü Ereğli Anadolu Otelde coşkuyla kutlandı. 16. dönem mezuniyet törenini gerçekleştiren, Ereğli Eğitim Fakültesi bu yıl 8 bölümden yaklaşık 650 öğrenciyi daha hayata hazırlamanın gurunu yaşadı.

 

Törene Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Alaplı ilçe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Konuk, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Haluk Güven ve Prof. Dr. Varım Numanoğlu, Meslek Yüksek Okulu Müdürleri, Bülent Ecevit Üniversitesi Senatosu Üyeleri, Hayırsever Hacı Kadri Yılmaz’ın kızları Zuhal Yılmaz, Ereğli Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri ve mezun öğrencilerin aileleri katıldılar.

 

İki bölüm halinde yapılan tören, fakülte birincisi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümü’nden Derya Kartal’ın mezunlar adına konuşmasıyla başladı. Kartal’ın ardından Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar ve son olarak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer konuşmalarını yaptılar. Tören konuşmalarının ardından Fakülte ve bölümleri derece ile bitiren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Rektör ve Dekanın eşliğinde Fakülte birincisi Derya Kartal ve ailesi tarafından Mezuniyet kütüğüne çivi çakıldı.

Fakültemiz öğretim elemanlarından diplomalarını alan tüm mezunlar, Doç. Dr. Soner Yavuz ve Yrd. Doç. Dr. Ezgi Taylan Koparan eşliğinde mezuniyet yeminini ettiler. Töreninin finalinde öğrenciler 10. yıl Marşı eşliğinde keplerini fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.