Sitenin sağında bir giydirme reklam

Pazar günü seçim var…

Siyaset 03.06.2016 - 01:08, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7125+ kez okundu.
 

Pazar günü seçim var…

Zonguldak’ta 5 Haziran 2016 Pazar günü iki mahallede muhtarlık seçimi yapılacak. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın danışmanı olduğu için görevinden istifa eden Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Murat Topçu ile hayatını kaybeden Dilaver Mahallesi Muhtarı Cafer Boz’un yerine seçim yapılacak. Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, seçim günü uygulanacak yasaklarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Vali Yardımcısı Ergi imzalı açıklama şöyle: “5 Haziran 2016 Pazar günü 08.00-17.00 saatleri arasında ilimiz Merkez ilçesinde Dilaver ve Mithatpaşa Mahallelerinde muhtarlık seçimi yapılacaktır. 298 Sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun’un 79’uncu maddesi gereğince; oy verme günü, her ne suretle olursa olsun, ispirtolu içki satılması, içkili yerlerle umumi mahallerde her çeşit ispirtolu içki satılması, verilmesi, içilmesi yasak olduğunun, oy verme günü, bütün umumi eğlence yerleri oy verme süresince kapalı kalacağı, eğlence yeri niteliğini haiz lokantalarda yalnız yemek verilebileceğinin, oy verme günü, emniyet ve asayişi korumakla görevli olanlardan başka hiçbir kimse, köy, kasaba ve şehirlerde silah taşıyamayacağının, oy verme günü olan 5 Haziran 2016 Pazar günü, yukarıda belirtilenlerin aksine hareket edenler hakkında gerekli kanuni işlemlerin yapılacaktır.”

Zonguldak’ta 5 Haziran 2016 Pazar günü iki mahallede muhtarlık seçimi yapılacak. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın danışmanı olduğu için görevinden istifa eden Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Murat Topçu ile hayatını kaybeden Dilaver Mahallesi Muhtarı Cafer Boz’un yerine seçim yapılacak.

Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, seçim günü uygulanacak yasaklarla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Vali Yardımcısı Ergi imzalı açıklama şöyle:

“5 Haziran 2016 Pazar günü 08.00-17.00 saatleri arasında ilimiz Merkez ilçesinde Dilaver ve Mithatpaşa Mahallelerinde muhtarlık seçimi yapılacaktır. 298 Sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun’un 79’uncu maddesi gereğince; oy verme günü, her ne suretle olursa olsun, ispirtolu içki satılması, içkili yerlerle umumi mahallerde her çeşit ispirtolu içki satılması, verilmesi, içilmesi yasak olduğunun, oy verme günü, bütün umumi eğlence yerleri oy verme süresince kapalı kalacağı, eğlence yeri niteliğini haiz lokantalarda yalnız yemek verilebileceğinin, oy verme günü, emniyet ve asayişi korumakla görevli olanlardan başka hiçbir kimse, köy, kasaba ve şehirlerde silah taşıyamayacağının, oy verme günü olan 5 Haziran 2016 Pazar günü, yukarıda belirtilenlerin aksine hareket edenler hakkında gerekli kanuni işlemlerin yapılacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.