Sitenin sağında bir giydirme reklam

KONGRE’NİN ZONGULDAK’TA DÜZENLENMESİNİ İSTİYORUZ

Ekonomi 02.06.2016 - 17:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7610+ kez okundu.
 

KONGRE’NİN ZONGULDAK’TA DÜZENLENMESİNİ İSTİYORUZ

GMİS GENEL EĞİTİM VE TEŞKİLAT SEKRETERİ SATILMIŞ ULUDAĞ; “ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ KONGRESİ’NİN ZONGULDAK’TA DÜZENLENMESİNİ İSTİYORUZ”   Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Satılmış Uludağ, 17’ncisi Erzurum’da, Erzurum Atatürk Üniversitesi ile TÜRK-İŞ Konfederasyonu’nun ortaklığıyla 2-4 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleştirilmekte olan “Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri Kongresi”nin bir sonraki programının Zonguldak’ta düzenlenmesini istediklerini belirtti. Uludağ; “Biz 18’inci Kongre’nin Zonguldak’ta yapılması için Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile TÜRK-İŞ nezdinde girişimlerde bulunduk” dedi. Kongrenin, o ilin üniversitesi ile TÜRK-İŞ Konfederasyonu ortaklığıyla her yıl farklı illerde gerçekleştirildiğini vurgulayan Satılmış Uludağ şunları söyledi; “Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri Kongresi’nin 17’incisi bu yıl Erzurum’da düzenleniyor. Sendikamızdan iki uzman arkadaşımız da kongrenin katılımcıları arasında ve kongreyi izliyorlar.  İlgili bakan ve bağlı kuruluşların yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından bilim adamları, akademisyenler, sendikacılar, belediyeler gibi toplumun her kesiminin katılımı sağlanan kongrelerde Çalışma Ekonomisi, Endüstri İlişkileri, Çalışma Psikolojisi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Çalışma Sosyolojisi, Sosyal Politika, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku gibi konular ele alınıyor ve tartışılıyor.  Bu sayede teorik ve uygulamalı olarak çalışma hayatımızı, iktisadi, sosyolojik, psikolojik ve hukuki boyutlarla inceleme, yeni politika ve öneriler geliştirme imkânına ulaşılıyor. Akademisyenlerin ve uzmanların ayrıntılarıyla yaptıkları sunum ve tartışmalar ardından kitaplaştırılarak kamuoyuyla da paylaşılıyor. Çalışma hayatının en aktif ve son dönemde en sorunlu illerinin başında gelen Zonguldak’ta da böyle bir kongrenin düzenlenmesinin hem ülkemiz çalışma hayatına hem de somut örneklerinin yoğun olarak yaşandığı bir bölge olan Zonguldak’a önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Biz 18’inci Kongre’nin Zonguldak’ta yapılması için Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile TÜRK-İŞ nezdinde girişimlerde bulunduk. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri Kongresi’nin önümüzdeki yıl yapılacak toplantısının Zonguldak’ta düzenlenmesini istiyoruz” dedi.

GMİS GENEL EĞİTİM VE TEŞKİLAT SEKRETERİ SATILMIŞ ULUDAĞ;

“ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ KONGRESİ’NİN ZONGULDAK’TA

DÜZENLENMESİNİ İSTİYORUZ”

 

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Satılmış Uludağ, 17’ncisi Erzurum’da, Erzurum Atatürk Üniversitesi ile TÜRK-İŞ Konfederasyonu’nun ortaklığıyla 2-4 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleştirilmekte olan “Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri Kongresi”nin bir sonraki programının Zonguldak’ta düzenlenmesini istediklerini belirtti.

Uludağ; “Biz 18’inci Kongre’nin Zonguldak’ta yapılması için Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile TÜRK-İŞ nezdinde girişimlerde bulunduk” dedi.

Kongrenin, o ilin üniversitesi ile TÜRK-İŞ Konfederasyonu ortaklığıyla her yıl farklı illerde gerçekleştirildiğini vurgulayan Satılmış Uludağ şunları söyledi; “Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri Kongresi’nin 17’incisi bu yıl Erzurum’da düzenleniyor. Sendikamızdan iki uzman arkadaşımız da kongrenin katılımcıları arasında ve kongreyi izliyorlar. 

İlgili bakan ve bağlı kuruluşların yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından bilim adamları, akademisyenler, sendikacılar, belediyeler gibi toplumun her kesiminin katılımı sağlanan kongrelerde Çalışma Ekonomisi, Endüstri İlişkileri, Çalışma Psikolojisi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Çalışma Sosyolojisi, Sosyal Politika, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku gibi konular ele alınıyor ve tartışılıyor. 

Bu sayede teorik ve uygulamalı olarak çalışma hayatımızı, iktisadi, sosyolojik, psikolojik ve hukuki boyutlarla inceleme, yeni politika ve öneriler geliştirme imkânına ulaşılıyor.

Akademisyenlerin ve uzmanların ayrıntılarıyla yaptıkları sunum ve tartışmalar ardından kitaplaştırılarak kamuoyuyla da paylaşılıyor.

Çalışma hayatının en aktif ve son dönemde en sorunlu illerinin başında gelen Zonguldak’ta da böyle bir kongrenin düzenlenmesinin hem ülkemiz çalışma hayatına hem de somut örneklerinin yoğun olarak yaşandığı bir bölge olan Zonguldak’a önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.

Biz 18’inci Kongre’nin Zonguldak’ta yapılması için Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile TÜRK-İŞ nezdinde girişimlerde bulunduk.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri Kongresi’nin önümüzdeki yıl yapılacak toplantısının Zonguldak’ta düzenlenmesini istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.