Sitenin sağında bir giydirme reklam

Devrek Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Devrek 02.06.2016 - 17:15, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7449+ kez okundu.
 

Devrek Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu 1 Haziran Çarşamba günü Devrek MYO Spor Salonu’nda 2015-2016 mezuniyet töreni gerçekleştirildi.  Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi’nde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada Devrekli 22 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut şehit düşmesi sebebiyle derin bir üzüntünün yaşandığı Devrek ilçesi ve Devrek Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni sade bir şekilde gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir tarafından yola çıkan aileler de düşünülerek ve aynı zamanda akademik bir toplantı olması sebebiyle mezuniyet programı iptal edilmemiştir. Yapılması önceden planlanan törene akademik ve idari personelimiz, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Yüksekokulun programlarını derece ile bitiren öğrenciler ve bölüm öğretim elemanlarından diplomalarını alan tüm mezunlar mezuniyet yeminini ettiler ve kep attılar.

Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu 1 Haziran Çarşamba günü Devrek MYO Spor Salonu’nda 2015-2016 mezuniyet töreni gerçekleştirildi. 

Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi’nde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada Devrekli 22 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut şehit düşmesi sebebiyle derin bir üzüntünün yaşandığı Devrek ilçesi ve Devrek Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni sade bir şekilde gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir tarafından yola çıkan aileler de düşünülerek ve aynı zamanda akademik bir toplantı olması sebebiyle mezuniyet programı iptal edilmemiştir. Yapılması önceden planlanan törene akademik ve idari personelimiz, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Yüksekokulun programlarını derece ile bitiren öğrenciler ve bölüm öğretim elemanlarından diplomalarını alan tüm mezunlar mezuniyet yeminini ettiler ve kep attılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.