Sitenin sağında bir giydirme reklam

KİTAP KURTLARININ ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Eğitim 01.06.2016 - 15:51, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7208+ kez okundu.
 

KİTAP KURTLARININ ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Zonguldak Sabahat-Cemil Ulupınar Sosyal Bilimler Lisesi tarafından, değerler eğitimi kapsamında, örnek davranışları tanıtmak ve kendine güven duygusunu geliştirmek, ilimizde okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren, milli, manevi ve kültürel değerlerine bağlı bireylerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla "Zonguldak Okuyor" sloganıyla kitap okuma yarışması düzenlendi.
  Zonguldak Okuyor kitap okuma yarışması Zonguldak merkez ve tüm ilçelerinde düzenlendi. Yarışma sınav merkezlerinde 5. sınıflar için Sakız Sardunya,Domates Saçlı Kız,Toplu Masallar 1;  6.Sınıflarda Eyvah Kitap,Masal Masal İçinde,Küçük Hafiyeler/Emil ve Dedektifler ;  7.sınıflar için Savaş Atı,Yok Daha Neler,Olduğun Yerde Kal ; 8.Sınıflar için  de 'Çaylak ' isimli kitaplardan yapıldı. Yarışma ortaokul öğrencileri 5,6,7ve 8 sınıf düzeyinde  yapıldı.   MERKEZ VE 7 İLÇEDEN 58 OKULDAN 1852 ÖĞRENCİNİN KATILDIĞI KİTAP OKUMA YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI   Merkez ve 7 ilçeden 58 okuldan 1852 öğrencinin katıldığı ‘ Zonguldak Okuyor’ isimli kitap okuma yarışmasına Özel Çaycuma Koleji damgasını vurdu. Yarışma kapsamında Özel Çaycuma Kolejin’nden dört öğrenci ödüle layık görülürken, 6’ıncı sınıflarda Lina Özcan 1’inci oldu. Lina Özcan başarısında öğretmenlerinin büyük payı olduğunu, yaklaşık bir yıldır eğitim gördüğü Özel Çaycuma Koleji’nin özel ilgiye dayalı başarıyı özendirici eğitim anlayışı sayesinde bundan sonra da birçok ödül kazanmayı ümit ettiğini dile getirdi. Ödül törenine Çaycuma Kaymakamı Sayın Serkan KEÇELİ Katıldı. Birincilik ödüllerini Çaycuma Kaymakamı Sayın Serkan KEÇELİ verdi. Devrek TSO Başkanı Ertan Civak ikincilik ödüllerini verdi.Devrek İlçe Milli eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya’ üçüncülük ödünü takdim etti. En çok okuyan okul 421 öğrencisiyle Devrek Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu oldu. Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu Türkçe Öğretmenleri Elif ŞEN ve Nihan Kalıncı’ya teşekkür plaketini Okulumuz Hayırseveri Sayın Cemil ULUPINAR verdi.  Yarışmaya damgasını Yeşiltepe Teoman Papila Ortaokulu ve Özel Çaycuma Koleji vurdu.   YARIŞMA ÖDÜLLERİ 5.SINIFLAR Birinci olan öğrenciye 500 TL İkinci olan öğrenciye 250 TL Üçüncü olan öğrenciye 100 TL 6.SINIFLAR Birinci olan öğrenciye 500 TL İkinci olan öğrenciye 250 TL Üçüncü olan öğrenciye 100 TL 7.SINIFLAR Birinci olan öğrenciye 500 TL İkinci olan öğrenciye 250 TL Üçüncü olan öğrenciye 100 TL 8.SINIFLAR Birinci olan öğrenciye 500 TL İkinci olan öğrenciye 250 TL Üçüncü olan öğrenciye 100 TL   Zonguldak Okuyor Yarışması Dereceleri 5. Sınıflar 1. Azra Melek (Kdz Ereğli İmam Hatip Ortaokulu) 2.İmge Toprak (Özel Çaycuma Koleji) 3. Miraç Yılmaz (Zonguldak Merkez Yeşiltepe Teoman Papila Ortaokulu) 6. Sınıflar 1.Lina Özcan (Özel Çaycuma Koleji) 2.Emir Akdağ (Özel Çaycuma Koleji) 3.Elif Asya Okumuş (Kdz Ereğli Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Ortaokulu) 7. Sınıflar 1.Hilal Serra Er (Zonguldak Merkez Yeşiltepe Teoman Papila Ortaokulu) 2. Sude Gümüş (Çaycuma İmam Hatip Ortaokulu) 3.Oğuz Aladağ (Özel Çaycuma Koleji) 8. Sınıflar 1.Melek Hazoğlu (Zonguldak Merkez Yeşiltepe Teoman Papila Ortaokulu) 2.Şuheda Nur Aydaş (Zonguldak Merkez Toki Yeni Mahalle Ortaokulu) 3.Emirhan Karatağ (Zonguldak Merkez Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu)  
Zonguldak Sabahat-Cemil Ulupınar Sosyal Bilimler Lisesi tarafından, değerler eğitimi kapsamında, örnek davranışları tanıtmak ve kendine güven duygusunu geliştirmek, ilimizde okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren, milli, manevi ve kültürel değerlerine bağlı bireylerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla "Zonguldak Okuyor" sloganıyla kitap okuma yarışması düzenlendi.

 

Zonguldak Okuyor kitap okuma yarışması Zonguldak merkez ve tüm ilçelerinde düzenlendi. Yarışma sınav merkezlerinde 5. sınıflar için Sakız Sardunya,Domates Saçlı Kız,Toplu Masallar 1;  6.Sınıflarda Eyvah Kitap,Masal Masal İçinde,Küçük Hafiyeler/Emil ve Dedektifler ;  7.sınıflar için Savaş Atı,Yok Daha Neler,Olduğun Yerde Kal ; 8.Sınıflar için  de 'Çaylak ' isimli kitaplardan yapıldı. Yarışma ortaokul öğrencileri 5,6,7ve 8 sınıf düzeyinde  yapıldı.

 

MERKEZ VE 7 İLÇEDEN 58

OKULDAN 1852 ÖĞRENCİNİN

KATILDIĞI KİTAP OKUMA

YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

YAPILDI

 

Merkez ve 7 ilçeden 58 okuldan 1852 öğrencinin katıldığı ‘ Zonguldak Okuyor’ isimli kitap okuma yarışmasına Özel Çaycuma Koleji damgasını vurdu.

Yarışma kapsamında Özel Çaycuma Kolejin’nden dört öğrenci ödüle layık görülürken, 6’ıncı sınıflarda Lina Özcan 1’inci oldu. Lina Özcan başarısında öğretmenlerinin büyük payı olduğunu, yaklaşık bir yıldır eğitim gördüğü Özel Çaycuma Koleji’nin özel ilgiye dayalı başarıyı özendirici eğitim anlayışı sayesinde bundan sonra da birçok ödül kazanmayı ümit ettiğini dile getirdi.

Ödül törenine Çaycuma Kaymakamı Sayın Serkan KEÇELİ Katıldı. Birincilik ödüllerini Çaycuma Kaymakamı Sayın Serkan KEÇELİ verdi. Devrek TSO Başkanı Ertan Civak ikincilik ödüllerini verdi.Devrek İlçe Milli eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya’ üçüncülük ödünü takdim etti.

En çok okuyan okul 421 öğrencisiyle Devrek Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu oldu. Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu Türkçe Öğretmenleri Elif ŞEN ve Nihan Kalıncı’ya teşekkür plaketini Okulumuz Hayırseveri Sayın Cemil ULUPINAR verdi.

 Yarışmaya damgasını Yeşiltepe Teoman Papila Ortaokulu ve Özel Çaycuma Koleji vurdu.

 

YARIŞMA ÖDÜLLERİ

5.SINIFLAR

Birinci olan öğrenciye 500 TL

İkinci olan öğrenciye 250 TL

Üçüncü olan öğrenciye 100 TL

6.SINIFLAR

Birinci olan öğrenciye 500 TL

İkinci olan öğrenciye 250 TL

Üçüncü olan öğrenciye 100 TL

7.SINIFLAR

Birinci olan öğrenciye 500 TL

İkinci olan öğrenciye 250 TL

Üçüncü olan öğrenciye 100 TL

8.SINIFLAR

Birinci olan öğrenciye 500 TL

İkinci olan öğrenciye 250 TL

Üçüncü olan öğrenciye 100 TL

 

Zonguldak Okuyor Yarışması Dereceleri

5. Sınıflar

1. Azra Melek (Kdz Ereğli İmam Hatip Ortaokulu)

2.İmge Toprak (Özel Çaycuma Koleji)

3. Miraç Yılmaz (Zonguldak Merkez Yeşiltepe Teoman Papila Ortaokulu)

6. Sınıflar

1.Lina Özcan (Özel Çaycuma Koleji)

2.Emir Akdağ (Özel Çaycuma Koleji)

3.Elif Asya Okumuş (Kdz Ereğli Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Ortaokulu)

7. Sınıflar

1.Hilal Serra Er (Zonguldak Merkez Yeşiltepe Teoman Papila Ortaokulu)

2. Sude Gümüş (Çaycuma İmam Hatip Ortaokulu)

3.Oğuz Aladağ (Özel Çaycuma Koleji)

8. Sınıflar

1.Melek Hazoğlu (Zonguldak Merkez Yeşiltepe Teoman Papila Ortaokulu)

2.Şuheda Nur Aydaş (Zonguldak Merkez Toki Yeni Mahalle Ortaokulu)

3.Emirhan Karatağ (Zonguldak Merkez Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.