Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEÜ'NÜN MİSAFİRİ OLDULAR

Eğitim 31.05.2016 - 17:03, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7696+ kez okundu.
 

BEÜ'NÜN MİSAFİRİ OLDULAR

Çaycuma Saltukova Gazi Ortaokulu Öğrencileri BEܒnün Misafiri Oldu
  31 Mayıs Salı günü Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ), geleceklerini şekillendirecek mesleklere karar verebilmek ve meslekleri tanımak amacıyla Saltukova Gazi Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerine kapılarını açtı.  Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Ayten-Maksut Çavdar Çaycuma Öğrenim Birimi tarafından gerçekleştirilen “1 Konuk 1 Meslek ve Gelecek” projesinin ikinci ayağını Saltukova Gazi Ortaokulu 8.sınıf öğrencileriyle Bülent Ecevit Üniversitesi’nde gerçekleştirdiler. Çocuklarda kariyer bilincinin gelişmesi yönünde doğru altyapıyı kurmak, meslek dünyasının çeşitliliği ve mesleklerin birbirleriyle bağlantılarını fark etmelerini sağlamak, her mesleğin kendi içerisindeki önemi ve değeri konusunda farkındalık kazandırmak, sivil toplum kuruluşlarını tanıtmak amacıyla yapılan geziye 33 öğrenci, 2 öğretmen ve TEGV'in birim yöneticisi katıldı.  Rektörlük Basın Yayın ve Halkla İlişkiler görevlileri eşliğinde öğrenciler, BEÜ laboratuvarları, Prof. Dr. Durmuş Günay kütüphanesi, Medeniyet Araştırmaları ve Değerler Eğitimi Uygulama Araştırma Merkezi (MEDEM) ve kampüs içerisindeki çeşitli alanlarda geziler yaptılar. Özellikle Hayvan müzesinde uzunca vakit geçiren öğrencilere deney ve inceleme teknikleri hakkında bilgiler verildi. MEDEM’de kısa bir ney dinletisiyle karşılanan öğrenciler öğle yemeğinden sonra Üniversitenin çeşitli hediyeleriyle Çaycuma’ya uğurlandılar.  Çocukların kariyer yolculuklarına yardımcı olmak, üniversiteye gidecekleri zaman hangi imkânlara sahip olacaklarını göstermek amacıyla Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi kampüsüne gezi yaptıklarını söyleyen öğretmen ve öğrenciler başta BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer olmak üzere BEÜ ailesine misafirperverlikleri için teşekkür ettiler. 
Çaycuma Saltukova Gazi Ortaokulu Öğrencileri BEܒnün Misafiri Oldu

 

31 Mayıs Salı günü Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ), geleceklerini şekillendirecek mesleklere karar verebilmek ve meslekleri tanımak amacıyla Saltukova Gazi Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerine kapılarını açtı. 

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Ayten-Maksut Çavdar Çaycuma Öğrenim Birimi tarafından gerçekleştirilen “1 Konuk 1 Meslek ve Gelecek” projesinin ikinci ayağını Saltukova Gazi Ortaokulu 8.sınıf öğrencileriyle Bülent Ecevit Üniversitesi’nde gerçekleştirdiler. Çocuklarda kariyer bilincinin gelişmesi yönünde doğru altyapıyı kurmak, meslek dünyasının çeşitliliği ve mesleklerin birbirleriyle bağlantılarını fark etmelerini sağlamak, her mesleğin kendi içerisindeki önemi ve değeri konusunda farkındalık kazandırmak, sivil toplum kuruluşlarını tanıtmak amacıyla yapılan geziye 33 öğrenci, 2 öğretmen ve TEGV'in birim yöneticisi katıldı. 

Rektörlük Basın Yayın ve Halkla İlişkiler görevlileri eşliğinde öğrenciler, BEÜ laboratuvarları, Prof. Dr. Durmuş Günay kütüphanesi, Medeniyet Araştırmaları ve Değerler Eğitimi Uygulama Araştırma Merkezi (MEDEM) ve kampüs içerisindeki çeşitli alanlarda geziler yaptılar. Özellikle Hayvan müzesinde uzunca vakit geçiren öğrencilere deney ve inceleme teknikleri hakkında bilgiler verildi. MEDEM’de kısa bir ney dinletisiyle karşılanan öğrenciler öğle yemeğinden sonra Üniversitenin çeşitli hediyeleriyle Çaycuma’ya uğurlandılar. 

Çocukların kariyer yolculuklarına yardımcı olmak, üniversiteye gidecekleri zaman hangi imkânlara sahip olacaklarını göstermek amacıyla Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi kampüsüne gezi yaptıklarını söyleyen öğretmen ve öğrenciler başta BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer olmak üzere BEÜ ailesine misafirperverlikleri için teşekkür ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.