Sitenin sağında bir giydirme reklam

Alaplı MYO Öğrencileri Kep Attı

Eğitim 30.05.2016 - 17:18, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7580+ kez okundu.
 

Alaplı MYO Öğrencileri Kep Attı

Alaplı Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 28 Mayıs Cumartesi  günü Yüksekokul Spor Salonunda gerçekleştirildi. Törene Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Alaplı Garnizon Komutanı Jnd.Yzb.Emre Balcı, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, BEÜ senato üyeleri ile akademik ve idari personelimizin yanı sıra mezun öğrencilerin aileleri katıldı. Tören MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden ve öğretim üyeleri ile öğrencilerin izleyicilerin büyük alkışları ile Spor Salonuna girişi ile başladı. 2015-2016 yılı mezunları adına konuşmayı Yapı Ressamlığı Programı mezunu Hilal Mutlu yaptı. Hilal Mutlu’nun ardından Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden bir konuşma yaptı. Henden’in konuşmasında sonra Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mahmut Özer bir konuşma yaparak mezun olan öğrencilere başarılar diledi.  Tören konuşmalarının ardından Yüksekokulu ve programları derece ile bitiren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Yüksekokul birincisi Yapı Ressamlığı Programı mezunu Hilal Mutlu’ya ödülünü Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar verdi. Yüksekokul ikincisi Yapı Ressamlığı Programı Mezunu Nazile Akbulut’a Alaplı Garnizon Komutanı Jnd.Yzb.Emre Balcı verdi. Yüksekokul üçüncüsü Gemi İnşaatı Programı Mezunu Mustafa Erçetin’e ödülünü Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü  Prof.Dr.Mahmut Özer verdi. Tüm öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından mezunlar Öğr. Gör. Osman Çelen eşliğinde yemin ettiler. Öğrenciler müzik eşliğinde keplerini fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.

Alaplı Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 28 Mayıs Cumartesi  günü Yüksekokul Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Törene Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Alaplı Garnizon Komutanı Jnd.Yzb.Emre Balcı, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, BEÜ senato üyeleri ile akademik ve idari personelimizin yanı sıra mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Tören MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden ve öğretim üyeleri ile öğrencilerin izleyicilerin büyük alkışları ile Spor Salonuna girişi ile başladı.

2015-2016 yılı mezunları adına konuşmayı Yapı Ressamlığı Programı mezunu Hilal Mutlu yaptı. Hilal Mutlu’nun ardından Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden bir konuşma yaptı. Henden’in konuşmasında sonra Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mahmut Özer bir konuşma yaparak mezun olan öğrencilere başarılar diledi. 

Tören konuşmalarının ardından Yüksekokulu ve programları derece ile bitiren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Yüksekokul birincisi Yapı Ressamlığı Programı mezunu Hilal Mutlu’ya ödülünü Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar verdi. Yüksekokul ikincisi Yapı Ressamlığı Programı Mezunu Nazile Akbulut’a Alaplı Garnizon Komutanı Jnd.Yzb.Emre Balcı verdi. Yüksekokul üçüncüsü Gemi İnşaatı Programı Mezunu Mustafa Erçetin’e ödülünü Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü  Prof.Dr.Mahmut Özer verdi.

Tüm öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından mezunlar Öğr. Gör. Osman Çelen eşliğinde yemin ettiler.

Öğrenciler müzik eşliğinde keplerini fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.