Sitenin sağında bir giydirme reklam

Uçurtmanı Kap Gel!

Kültür 27.05.2016 - 16:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7295+ kez okundu.
 

Uçurtmanı Kap Gel!

Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Sivil Havacılık Yüksekokulu 1. Geleneksel Uçurtma Şenliği 29 Mayıs Pazar günü Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Kampüsü’nde saat 11.00’da meraklılarını misafir edecek. Bul yıl ilki düzenlenecek olan şenlik, dolu dolu içeriğiyle katılımcılara keyifli bir gün yaşatacağının habercisi. Çaycuma Sivil Havacılık Yüksekokulu, uçurtma uçurmaktan zevk alan ve gökyüzüne sevdalı büyük küçük herkese etkinliklerinin kapılarının açık olduğunu söylediler. Etkinlikte uçurtmalarınızı uçurmanızın yanı sıra ailenizle birlikte güzel bir Pazar gününü açık havada piknik yapma fırsatı bularak geçirebilirsiniz. Rektör Özer: “Sivil Havacılık Uçurtma Şenliği Çaycuma’ya hareketlilik katacak bir etkinlik olacak. Uçurtma şenliğinin çocukların eğlenmesini yanında bilime merakının artıracak bir etkinlik olduğunu belirten BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer şunları söyledi: “ Bilindiği gibi Çaycuma Sivil Havacılık Yüksekokulu kısa zaman önce kurulmasına rağmen önemli bir konuma geldi. Günümüzün en gözde meslekleri arasında yer alan havacılık sektörüne nitelikli personel yetiştirme konusunda önemli çalışmalar yürütecek yüksekokulumuz çocuklarımız ve gençlerimiz için bu yıl önemli bir etkinliğine imza atacak. 1. Uçurtma şenliğinde çocuklarımız ve gençlerimiz gönüllerince eğlenecek. Ben tüm Zonguldak halkını şenliğimize davet ediyorum.” dedi. Sivil Havacılık alanında Etkinlik programı ise şöyle: Ücretsiz uçurtma dağıtımı Bilgisayarda uçuş simülasyonu yaptırılması İnsansız hava aracı gösterisi Model uçakların tanıtımı Yemek ikramları Ödüllü yarışmalar

Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Sivil Havacılık Yüksekokulu 1. Geleneksel Uçurtma Şenliği 29 Mayıs Pazar günü Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Kampüsü’nde saat 11.00’da meraklılarını misafir edecek.

Bul yıl ilki düzenlenecek olan şenlik, dolu dolu içeriğiyle katılımcılara keyifli bir gün yaşatacağının habercisi. Çaycuma Sivil Havacılık Yüksekokulu, uçurtma uçurmaktan zevk alan ve gökyüzüne sevdalı büyük küçük herkese etkinliklerinin kapılarının açık olduğunu söylediler. Etkinlikte uçurtmalarınızı uçurmanızın yanı sıra ailenizle birlikte güzel bir Pazar gününü açık havada piknik yapma fırsatı bularak geçirebilirsiniz.

Rektör Özer: “Sivil Havacılık Uçurtma Şenliği Çaycuma’ya hareketlilik katacak bir etkinlik olacak. Uçurtma şenliğinin çocukların eğlenmesini yanında bilime merakının artıracak bir etkinlik olduğunu belirten BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer şunları söyledi: “ Bilindiği gibi Çaycuma Sivil Havacılık Yüksekokulu kısa zaman önce kurulmasına rağmen önemli bir konuma geldi. Günümüzün en gözde meslekleri arasında yer alan havacılık sektörüne nitelikli personel yetiştirme konusunda önemli çalışmalar yürütecek yüksekokulumuz çocuklarımız ve gençlerimiz için bu yıl önemli bir etkinliğine imza atacak. 1. Uçurtma şenliğinde çocuklarımız ve gençlerimiz gönüllerince eğlenecek. Ben tüm Zonguldak halkını şenliğimize davet ediyorum.” dedi.

Sivil Havacılık alanında Etkinlik programı ise şöyle:

Ücretsiz uçurtma dağıtımı

Bilgisayarda uçuş simülasyonu yaptırılması

İnsansız hava aracı gösterisi

Model uçakların tanıtımı

Yemek ikramları

Ödüllü yarışmalar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.