Sitenin sağında bir giydirme reklam

HALK EĞİTİM SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Kilimli 27.05.2016 - 16:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7645+ kez okundu.
 

HALK EĞİTİM SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

ÇATALAĞZI’NDA AÇILAN HALK EĞİTİM SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı Beldesinde Kilimli Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Dekoratif El Sanatları Kursu” nun sergi açılışı 25 Mayıs 2016 Çarşamba günü Çatalağzı Belediyesi Düğün Salonunda açıldı. Kurs süresince Çatalağzı ve Işıkveren kursiyerlerinin yaptığı el sanatı eserleri, ziyaretçiler tarafından beğeniyle karşılandı. Katılımcılar Serginin açılışında büyük emek ve katkıları olan Kurs Eğitmenleri Nuray Durmuş ve Hacer Üngün’ü ve kursiyerlerini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.  Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün tarafından açılışı yapılan sergiye Kilimli Halk Eğitim Müdürü, Kilimli İlçe Milli Eğitim Md. Şube Yardımcısı, Kilimli İlçe Jandarma Komutanı, bölge okul müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
ÇATALAĞZI’NDA AÇILAN HALK EĞİTİM SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı Beldesinde Kilimli Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Dekoratif El Sanatları Kursu” nun sergi açılışı 25 Mayıs 2016 Çarşamba günü Çatalağzı Belediyesi Düğün Salonunda açıldı.

Kurs süresince Çatalağzı ve Işıkveren kursiyerlerinin yaptığı el sanatı eserleri, ziyaretçiler tarafından beğeniyle karşılandı.

Katılımcılar Serginin açılışında büyük emek ve katkıları olan Kurs Eğitmenleri Nuray Durmuş ve Hacer Üngün’ü ve kursiyerlerini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettiler. 

Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün tarafından açılışı yapılan sergiye Kilimli Halk Eğitim Müdürü, Kilimli İlçe Milli Eğitim Md. Şube Yardımcısı, Kilimli İlçe Jandarma Komutanı, bölge okul müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.