Sitenin sağında bir giydirme reklam

Oflu Hoca’ya büyük ilgi

Kültür 24.05.2016 - 17:05, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6831+ kez okundu.
 

Oflu Hoca’ya büyük ilgi

Filmin gala gösterimi için Çaycuma’ya gelen Oflu Hoca’nın Şifreleri 2 adlı filmin yönetmen ve oyuncuları Çaycuma’da büyük ilgi gördü. İlçeyi çok beğenen sanatçılar, “Burada bambaşka bir hava var” dedi.  Oflu Hoca’nın Şifresi 2 adlı filmin Çaycuma’da galası yapıldı. Galaya Yönetmen Adem Kılıç’ın yanı sıra başrol oyuncusu Çetin Altay, Eser Eyüboğlu ve İsrafil Köse de katıldı. Etkinlikten önce ilçede bir gezi yapan sanatçılar, gördüklerinden son derece etkilendiklerini dile getirdi. Yapılan kentsel düzenlemelerin kendilerini şaşırttığını da ifade eden sanatçılar, Anadolu’da, bir ilçede bir sinemanın faaliyette olmasını çok önemli bulduklarını da dile getirdi. Daha sonra Çaycuma Belediye Sineması’na gelen sanatçılar, burada hayranlarıyla buluşarak bol bol imza dağıttı. Galaya Çaycumalı sinemaseverlerin ilgisi büyük oldu. KILIÇ: “KENTÇİLİK ADINA GÜZEL UYGULAMALAR GÖRDÜK” Gösterim öncesi sinemaseverlerle söyleşen Yönetmen Adem Kılıç, “Film ekibi olarak buraya geldik. Ben Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya hakikaten çok teşekkür ediyorum. Kentçilik adına çok güzel uygulamalar gördük. Özellikle bulvar üzerindeki bisiklet yoları ve diğer düzenlemeler şehrin bambaşka bir havada olduğunu gösteriyor. En önemlisi de böyle küçük bir ilçenin sineması olması, Başkan’ın da buna destek vermesi. Biz pek çok yerden, içinde sinema alan büyük AVM’lerden davet alıyoruz, ama biz bu tip uygulamaları yapan ilçelere geliyoruz. Bu amaçla üç gündür yollardayız. Ülkemizin şu zor günlerinde sizleri biraz olsun güldürebilmek için güzel bir film hazırladık. İlçenize kadar geldik. Sizler de bizi yalnız bırakmadınız, geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi KANTARCI: “SİNEMAYI YAŞATMALIYIZ” Ardından söz alan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise, “İlçemizi teşrif eden değerli ekibe Çaycumalılar adına teşekkür ediyorum. Sinemanın kıymetini bilen insanlar olarak buradasınız. Anadolu’da böyle kadroları bulmak o kadar kolay değil. Bu sinemayı yaşatırsak, salonları doldurursak, böyle değerli ekipleri sık sık aramızda görebiliriz. Bu sinemayı boş bırakmamız gerekiyor. Ben bu konuya çok önem veriyorum. Hepimiz bölgenin parlayan yıldızı Çaycuma’nın sinemasını yaşatmalıyız. Önümüzdeki sezon ben özellikle sinemaya geleceğim, gerekirse insanları kollarında çeke çeke getirerek, bir modern kent olma yolunda dev adımlar atan Çaycuma’nın sinemasını yaşatmaya çalışacağım. Değerli sinema emekçisi arkadaşlarıma ilçemize geldikleri için çok teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Filmin gala gösterimi için Çaycuma’ya gelen Oflu Hoca’nın Şifreleri 2 adlı filmin yönetmen ve oyuncuları Çaycuma’da büyük ilgi gördü. İlçeyi çok beğenen sanatçılar, “Burada bambaşka bir hava var” dedi.

 Oflu Hoca’nın Şifresi 2 adlı filmin Çaycuma’da galası yapıldı. Galaya Yönetmen Adem Kılıç’ın yanı sıra başrol oyuncusu Çetin Altay, Eser Eyüboğlu ve İsrafil Köse de katıldı. Etkinlikten önce ilçede bir gezi yapan sanatçılar, gördüklerinden son derece etkilendiklerini dile getirdi. Yapılan kentsel düzenlemelerin kendilerini şaşırttığını da ifade eden sanatçılar, Anadolu’da, bir ilçede bir sinemanın faaliyette olmasını çok önemli bulduklarını da dile getirdi. Daha sonra Çaycuma Belediye Sineması’na gelen sanatçılar, burada hayranlarıyla buluşarak bol bol imza dağıttı. Galaya Çaycumalı sinemaseverlerin ilgisi büyük oldu.

KILIÇ: “KENTÇİLİK ADINA GÜZEL UYGULAMALAR GÖRDÜK”

Gösterim öncesi sinemaseverlerle söyleşen Yönetmen Adem Kılıç, “Film ekibi olarak buraya geldik. Ben Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya hakikaten çok teşekkür ediyorum. Kentçilik adına çok güzel uygulamalar gördük. Özellikle bulvar üzerindeki bisiklet yoları ve diğer düzenlemeler şehrin bambaşka bir havada olduğunu gösteriyor. En önemlisi de böyle küçük bir ilçenin sineması olması, Başkan’ın da buna destek vermesi. Biz pek çok yerden, içinde sinema alan büyük AVM’lerden davet alıyoruz, ama biz bu tip uygulamaları yapan ilçelere geliyoruz. Bu amaçla üç gündür yollardayız. Ülkemizin şu zor günlerinde sizleri biraz olsun güldürebilmek için güzel bir film hazırladık. İlçenize kadar geldik. Sizler de bizi yalnız bırakmadınız, geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi

KANTARCI: “SİNEMAYI YAŞATMALIYIZ”

Ardından söz alan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise, “İlçemizi teşrif eden değerli ekibe Çaycumalılar adına teşekkür ediyorum. Sinemanın kıymetini bilen insanlar olarak buradasınız. Anadolu’da böyle kadroları bulmak o kadar kolay değil. Bu sinemayı yaşatırsak, salonları doldurursak, böyle değerli ekipleri sık sık aramızda görebiliriz. Bu sinemayı boş bırakmamız gerekiyor. Ben bu konuya çok önem veriyorum. Hepimiz bölgenin parlayan yıldızı Çaycuma’nın sinemasını yaşatmalıyız. Önümüzdeki sezon ben özellikle sinemaya geleceğim, gerekirse insanları kollarında çeke çeke getirerek, bir modern kent olma yolunda dev adımlar atan Çaycuma’nın sinemasını yaşatmaya çalışacağım. Değerli sinema emekçisi arkadaşlarıma ilçemize geldikleri için çok teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.