Sitenin sağında bir giydirme reklam

167 kilo pil toplandı

Çaycuma 13.05.2016 - 16:38, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7558+ kez okundu.
 

167 kilo pil toplandı

  Çaycuma Belediyesi TAP ile yaptığı protokol çerçevesinde 166 Kg pil topladı Çaycuma Belediyesi, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği ile yaptığı protokol çerçevesinde 167 Kg pil topladı. Yaklaşık iki hafta süren kampanya boyunca pil toplama merkezleri olarak okullar kullanıldı. Belediye hoparlöründen yapılan anonslarla duyurulan kampanyada toplanan 167 Kg pil, toplama yetkisi olan şirkete kargo ile gönderildi. ÇARŞAMBALI: “SORUMLULUK DUYUYORUZ” Çaycuma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Çarşambalı, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İçerisindeki çeşitli kimyasal maddelerin çöp depolama alanlarında yeraltı sularına ve toprağa karışarak kirlilik yaratma olasılığı son drece yüksek olan atık pillerin bu zararını engellemek, geri kazanımı yoluyla doğal kaynakların verimli kullanımını artırmak için bu kampanyaya destek olduk. Çaycuma Belediyesi olarak bunu bir sorumluluk olarak görüyoruz. Bu doğrultudaki çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz” dedi.

 

Çaycuma Belediyesi TAP ile yaptığı protokol çerçevesinde 166 Kg pil topladı

Çaycuma Belediyesi, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği ile yaptığı protokol çerçevesinde 167 Kg pil topladı. Yaklaşık iki hafta süren kampanya boyunca pil toplama merkezleri olarak okullar kullanıldı. Belediye hoparlöründen yapılan anonslarla duyurulan kampanyada toplanan 167 Kg pil, toplama yetkisi olan şirkete kargo ile gönderildi.

ÇARŞAMBALI: “SORUMLULUK DUYUYORUZ”

Çaycuma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Çarşambalı, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İçerisindeki çeşitli kimyasal maddelerin çöp depolama alanlarında yeraltı sularına ve toprağa karışarak kirlilik yaratma olasılığı son drece yüksek olan atık pillerin bu zararını engellemek, geri kazanımı yoluyla doğal kaynakların verimli kullanımını artırmak için bu kampanyaya destek olduk. Çaycuma Belediyesi olarak bunu bir sorumluluk olarak görüyoruz. Bu doğrultudaki çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.