Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇAYBEL’in sermayesi 4 milyon oldu

Çaycuma 11.05.2016 - 23:28, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8108+ kez okundu.
 

ÇAYBEL’in sermayesi 4 milyon oldu

  Çaycuma Belediyesi olağanüstü toplanarak gündemindeki maddeleri görüştü. Yapılan toplantıda ÇAYBEL’in sermaye artırım talebi kabul edilerek 4 milyon TL’ye çıkarıldı   Çaycuma Belediyesi Meclisi olağanüstü toplandı. Toplantıda Belediyenin şirketi olan ÇAYBEL’in çalışmaları ve mali durumu hakkında ayrıntılı açıklamaların yapılmasının ardından, sermaye artırımı talebi oylanarak kabul edildi. Buna göre ÇAYBEL’in sermayesi 4 milyon lira oldu. Toplantıyı açarken bir konuşma yapan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Mayıs ayında normal toplantımızı yapmıştık. Ancak aynı gün yapılan ikinci toplantıda belediyemizin şirketi ÇAYBEL’le ilgili Ak Partili meclis üyeleri bir önerge verdi. Usul gereği okunması ve gündeme alınması söz konusu değildi. Daha bu toplantı bitmeden önerge metni yerel gazetelerin internet sayfasına haber olarak düştü. Aslında önergeyi oylamıştık. Ancak, madem arkadaşlarımız bilgi edinmek istiyor dedik, oylamayı yok sayıp, kararı, bir sonraki toplantıya erteledik. Ancak bunun kamuoyunda spekülasyon konusu yapılmak istendiğini, Ak Partili arkadaşlarımızın iyiniyetli aydınlanma gayretlerininsabotaja uğratıldığını görünce fazla uzatmadan ÇAYBEL’le ilgili bilgilendirmeyi yapalım dedik ve bu arada oluşan bir iki konuyu da ekleyerek bu toplantının gündemini oluşturduk ” dedi.   ÖDENMİŞ SERMAYESİ KADAR MAL VARLIĞI VAR ÇAYBEL’in mali yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kantarcı, şirketin ödenmiş sermayesi kadar mal varlığı bulunduğunu açıkladı. Sorulan bir soru üzerine, kendisinin şirketle hiçbir bağının olmadığını söyleyen Kantarcı, şirket sırrı niteliğinde olan mali bilgilerin, basınla paylaşmamaları koşuluylaisteyen tüm meclis üyeleri tarafından incelenebileceğini de söyledi. Konuşmaların ardından yapılan oylamada ÇAYBEL’in sermaye artırım talebi kabul edildi. Toplantıda ayrıca Belediye Başkanı Kantarcı’nın Tarihi Kentler Birliğince düzenlenen Bulgaristan – Romanya teknik inceleme gezisine katılmasına ve yapımı devam eden kapalı pazaryerinin pazar kurulmadığı zamanlarda otopark ve spor alanı olarak kullanılmasına oy birliğiyle karar verildi.  

 

Çaycuma Belediyesi olağanüstü toplanarak gündemindeki maddeleri görüştü. Yapılan toplantıda ÇAYBEL’in sermaye artırım talebi kabul edilerek 4 milyon TL’ye çıkarıldı

 

Çaycuma Belediyesi Meclisi olağanüstü toplandı. Toplantıda Belediyenin şirketi olan ÇAYBEL’in çalışmaları ve mali durumu hakkında ayrıntılı açıklamaların yapılmasının ardından, sermaye artırımı talebi oylanarak kabul edildi. Buna göre ÇAYBEL’in sermayesi 4 milyon lira oldu. Toplantıyı açarken bir konuşma yapan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Mayıs ayında normal toplantımızı yapmıştık. Ancak aynı gün yapılan ikinci toplantıda belediyemizin şirketi ÇAYBEL’le ilgili Ak Partili meclis üyeleri bir önerge verdi. Usul gereği okunması ve gündeme alınması söz konusu değildi. Daha bu toplantı bitmeden önerge metni yerel gazetelerin internet sayfasına haber olarak düştü. Aslında önergeyi oylamıştık. Ancak, madem arkadaşlarımız bilgi edinmek istiyor dedik, oylamayı yok sayıp, kararı, bir sonraki toplantıya erteledik. Ancak bunun kamuoyunda spekülasyon konusu yapılmak istendiğini, Ak Partili arkadaşlarımızın iyiniyetli aydınlanma gayretlerininsabotaja uğratıldığını görünce fazla uzatmadan ÇAYBEL’le ilgili bilgilendirmeyi yapalım dedik ve bu arada oluşan bir iki konuyu da ekleyerek bu toplantının gündemini oluşturduk ” dedi.

 

ÖDENMİŞ SERMAYESİ KADAR MAL VARLIĞI VAR

ÇAYBEL’in mali yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kantarcı, şirketin ödenmiş sermayesi kadar mal varlığı bulunduğunu açıkladı. Sorulan bir soru üzerine, kendisinin şirketle hiçbir bağının olmadığını söyleyen Kantarcı, şirket sırrı niteliğinde olan mali bilgilerin, basınla paylaşmamaları koşuluylaisteyen tüm meclis üyeleri tarafından incelenebileceğini de söyledi. Konuşmaların ardından yapılan oylamada ÇAYBEL’in sermaye artırım talebi kabul edildi. Toplantıda ayrıca Belediye Başkanı Kantarcı’nın Tarihi Kentler Birliğince düzenlenen Bulgaristan – Romanya teknik inceleme gezisine katılmasına ve yapımı devam eden kapalı pazaryerinin pazar kurulmadığı zamanlarda otopark ve spor alanı olarak kullanılmasına oy birliğiyle karar verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.