Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇATALAĞZI BKM’DEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Kilimli 11.05.2016 - 22:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6826+ kez okundu.
 

ÇATALAĞZI BKM’DEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Çatalağzı Belediyesi tarafından organize edilen Belediye Kültür Merkezi (BKM) Bahar Şenlikleri 11 Mayıs-12 Mayıs tarihlerinde Zonguldak AKM’de gerçekleştirildi. 11 Mayıs'ta karma resim sergisi ile başlayan şenlikte minik öğrencilerin gösterileri muhteşem ötesiydi.Belediye Kültür Merkezinde eğitim alan her yaştan çocuğun sergilediği, Tiyatro, Dans ve Müzik etkinliklerine ilgi tahmin edilende çok daha yoğun oldu.AKM hınca hınç dolduran öğrenci velileri ve misafirler miniklerin gösterilerini gece boyunca alkışladılar.Etkinlikle ilgili bir Açıklama yapan Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün şunları söyledi; '2014 yılında seçildiğimizde Çatalağzı'nda sosyal anlamda hiç bir etkinlik yoktu. Bu amaçla bir yapılanma içerisine girdik.Gençlerimizi yaklaşık farklı 13 farklı kategoride sosyal ve kültürel alanda eğitmeye başladık.Sonuçta bugün geldiğimiz noktada 400'ün üzerinde öğrencimiz var. Bunların yaptığı faaliyetleri Çatalağzı'nda zaten sergiliyorduk. İl Merkezimizde de sergilemek istedik. Bundan sonra da bunları gelecek yıllarda geliştirerek devam ettirmeyi planlıyoruz.Bunun dışında sportif anlamdaki faaliyetlerimizde devam ediyor. Çatalağzı hep kül,santral, hava kirliliği ile gündeme geliyordu. Bu vesile ile kültürel etkinliklerle de sesimizi duyuralım istedik.' dedi.(BKH)

Çatalağzı Belediyesi tarafından organize edilen Belediye Kültür Merkezi (BKM) Bahar Şenlikleri 11 Mayıs-12 Mayıs tarihlerinde Zonguldak AKM’de gerçekleştirildi. 11 Mayıs'ta karma resim sergisi ile başlayan şenlikte minik öğrencilerin gösterileri muhteşem ötesiydi.
Belediye Kültür Merkezinde eğitim alan her yaştan çocuğun sergilediği, Tiyatro, Dans ve Müzik etkinliklerine ilgi tahmin edilende çok daha yoğun oldu.
AKM hınca hınç dolduran öğrenci velileri ve misafirler miniklerin gösterilerini gece boyunca alkışladılar.
Etkinlikle ilgili bir Açıklama yapan Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün şunları söyledi;
'2014 yılında seçildiğimizde Çatalağzı'nda sosyal anlamda hiç bir etkinlik yoktu. Bu amaçla bir yapılanma içerisine girdik.Gençlerimizi yaklaşık farklı 13 farklı kategoride sosyal ve kültürel alanda eğitmeye başladık.Sonuçta bugün geldiğimiz noktada 400'ün üzerinde öğrencimiz var. Bunların yaptığı faaliyetleri Çatalağzı'nda zaten sergiliyorduk. İl Merkezimizde de sergilemek istedik. Bundan sonra da bunları gelecek yıllarda geliştirerek devam ettirmeyi planlıyoruz.Bunun dışında sportif anlamdaki faaliyetlerimizde devam ediyor. Çatalağzı hep kül,santral, hava kirliliği ile gündeme geliyordu. Bu vesile ile kültürel etkinliklerle de sesimizi duyuralım istedik.' dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.