Sitenin sağında bir giydirme reklam

Eczacıbaşı OSGB, Zonguldak’ta

Sağlık 11.05.2016 - 16:48, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7913+ kez okundu.
 

Eczacıbaşı OSGB, Zonguldak’ta

2016 yılında Türkiye’nin 81 iline 19 şubesi ile hizmet verecek Eczacıbaşı OSGB, Zonguldak’ta Türkiye’nin 81 iline iş sağlığı ve güvenliği hizmetini ulaştıracak olan Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, hizmet verdiği şubeleri arasına Zonguldak ilini de ekledi.   Eczacıbaşı OSGB, Temmuz 2016’da yürürlüğe girecek Yeni İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nda yer alan 50’nin altında işçinin çalıştığı iş yerlerinde,  iş yeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı bulundurması zorunluğu mevzuatı için, tüm hazırlıklarını tamamladı. İş sağlığı ve güvenliği alanında yatırımlarını artırarak tüm Türkiye’ye hizmet verecek şekilde planladıklarını belirten Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Genel Müdürü Anıl Sugetiren, “Bu alandaki hizmetin mevcut kalite ve standartlarındaki çıtayı her geçen gün yukarı taşıyarak öncü kuruluş olmayı hedefliyoruz. Zonguldak, Türkiye’nin madencilik ve sanayi alanında hizmet veren önemli illeri arasında yer alıyor. Eczacıbaşı OSGB olarak Zonguldak’a iş sağlığı ve güvenliği alanında en iyi hizmeti sunacağız” dedi.    Anıl Sugetiren, “2016 yılında açılacak yeni şubelerimizle Türkiye’nin 81 ilinde 19 şube ile iş kazası ve meslek hastalıklarının azaltılması ve özellikle iş güvenliği ile çalışma alanlarında verim artışına katkı sağlamak amacıyla, 150 bin çalışana hizmet vermeyi hedefliyoruz” diye konuştu.   İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ALANINDA TAM HİZMET Eczacıbaşı OSGB firmaların tüm “İş Sağlığı ve Güvenliği” ihtiyaçlarını tek bir noktadan karşılıyor. Eczacıbaşı OSGB çözüm odaklı hizmet anlayışı ile hizmet kapsamında; mevzuat çerçevesinde belirlenmiş sürelerde, iş yeri hekimleri, iş güvenliği uzmanları ve diğer sağlık personelleri tarafından kuruluşlara ziyaret gerçekleştirilmesi, mevzuat güncelleme takibi, hizmet alıcıların durumu ve öncelikleri ile tüm iş süreçlerinin denetlenmesi, iş kazaları ve meslek hastalıklarının takibi, tüm risk değerlendirmelerinin onanması, Kişisel Koruyucu Donanımı (KKD) takibi, mevzuat içi ve dışı eğitimlerin düzenlenmesi yer alıyor. Eczacıbaşı OSGB Zonguldak Şubesi İletişim Bilgileri: Adres: Müftü Mahallesi Filtepe Sokak No:23\A Ereğli, Zonguldak Telefon: 0372 312 25 01

2016 yılında Türkiye’nin 81 iline 19 şubesi ile hizmet verecek

Eczacıbaşı OSGB, Zonguldak’ta

Türkiye’nin 81 iline iş sağlığı ve güvenliği hizmetini ulaştıracak olan Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, hizmet verdiği şubeleri arasına Zonguldak ilini de ekledi.

 

Eczacıbaşı OSGB, Temmuz 2016’da yürürlüğe girecek Yeni İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nda yer alan 50’nin altında işçinin çalıştığı iş yerlerinde,  iş yeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı bulundurması zorunluğu mevzuatı için, tüm hazırlıklarını tamamladı. İş sağlığı ve güvenliği alanında yatırımlarını artırarak tüm Türkiye’ye hizmet verecek şekilde planladıklarını belirten Eczacıbaşı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Genel Müdürü Anıl Sugetiren, “Bu alandaki hizmetin mevcut kalite ve standartlarındaki çıtayı her geçen gün yukarı taşıyarak öncü kuruluş olmayı hedefliyoruz. Zonguldak, Türkiye’nin madencilik ve sanayi alanında hizmet veren önemli illeri arasında yer alıyor. Eczacıbaşı OSGB olarak Zonguldak’a iş sağlığı ve güvenliği alanında en iyi hizmeti sunacağız” dedi. 

 

Anıl Sugetiren, “2016 yılında açılacak yeni şubelerimizle Türkiye’nin 81 ilinde 19 şube ile iş kazası ve meslek hastalıklarının azaltılması ve özellikle iş güvenliği ile çalışma alanlarında verim artışına katkı sağlamak amacıyla, 150 bin çalışana hizmet vermeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

 

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ALANINDA TAM HİZMET

Eczacıbaşı OSGB firmaların tüm “İş Sağlığı ve Güvenliği” ihtiyaçlarını tek bir noktadan karşılıyor. Eczacıbaşı OSGB çözüm odaklı hizmet anlayışı ile hizmet kapsamında; mevzuat çerçevesinde belirlenmiş sürelerde, iş yeri hekimleri, iş güvenliği uzmanları ve diğer sağlık personelleri tarafından kuruluşlara ziyaret gerçekleştirilmesi, mevzuat güncelleme takibi, hizmet alıcıların durumu ve öncelikleri ile tüm iş süreçlerinin denetlenmesi, iş kazaları ve meslek hastalıklarının takibi, tüm risk değerlendirmelerinin onanması, Kişisel Koruyucu Donanımı (KKD) takibi, mevzuat içi ve dışı eğitimlerin düzenlenmesi yer alıyor.

Eczacıbaşı OSGB Zonguldak Şubesi İletişim Bilgileri:

Adres: Müftü Mahallesi Filtepe Sokak No:23\A Ereğli, Zonguldak

Telefon: 0372 312 25 01

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.