Sitenin sağında bir giydirme reklam

ULUPINAR, SKOLYOZ HASTASI LİSE ÖĞRENCİSİ SELİNAY’A SAHİP ÇIKTI

Sağlık 08.05.2016 - 15:42, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7591+ kez okundu.
 

ULUPINAR, SKOLYOZ HASTASI LİSE ÖĞRENCİSİ SELİNAY’A SAHİP ÇIKTI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Kozlu İlçe Danışma Meclisi Toplantısında Nuriye Acar’ın kızının rahatsızlığı dolayısıyla yardım istemesi üzerine Skolyoz Hastası olan lise öğrencisi Selinay Acar’ı Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr Ali Kemal Us’a götürerek tedavi olmasına yardımcı oldu.          Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın TBMM Genel Kurul Çalışmaları devam ettiği için danışmanı Aynur Akdemir, Ankara’da Selinay ve ailesini karşılayarak Prof. Dr Ali Kemal Us’a muayene ettirdi. Yapılan tetkikler sonucunda Selinay Acar Haziran ayının ilk haftasında Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesinde ameliyat olacak ve sağlığına kavuşacak. 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Kozlu İlçe Danışma Meclisi Toplantısında Nuriye Acar’ın kızının rahatsızlığı dolayısıyla yardım istemesi üzerine Skolyoz Hastası olan lise öğrencisi Selinay Acar’ı Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr Ali Kemal Us’a götürerek tedavi olmasına yardımcı oldu.

         Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın TBMM Genel Kurul Çalışmaları devam ettiği için danışmanı Aynur Akdemir, Ankara’da Selinay ve ailesini karşılayarak Prof. Dr Ali Kemal Us’a muayene ettirdi. Yapılan tetkikler sonucunda Selinay Acar Haziran ayının ilk haftasında Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesinde ameliyat olacak ve sağğına kavuşacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.