Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEVREK’TE HIDRELLEZ COŞKUSU YAŞANDI

Devrek 08.05.2016 - 15:36, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6781+ kez okundu.
 

DEVREK’TE HIDRELLEZ COŞKUSU YAŞANDI

  Devrek Belediyesi tarafından her yıl yapılan ve büyük ilgi gören Geleneksel Hıdrellez Şenlikleri’nin bu yıl yedincisi düzenlendi. Devrek Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Hıdrellez Şenlikleri bu yılda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.  Büyük coşkunun yaşandığı şenlik, Devrek Belediyesi Şehir Bandosu eşliğinde Cumhuriyet Alanı’ndan Millet Bahçesi’ne kadar yapılan yürüyüşle başladı. Şehir Bandosu verdiği konserle büyük alkış alırken, şenliğe katılan vatandaşlara Devrek Simidi’nin de yer aldığı kahvaltı ikram edildi. Günün anısına maniler okunarak, altınlı maniyi bulan vatandaşlara altın hediye edildi. Hıdrellez ateşinin üstünden atlanmasının ardından şenlik sona erdi. Etkinlikte bir konuşma yapan Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Hıdrellez Şenliklerini geleneksel olarak her yıl yaptıklarını belirterek, etkinliğe katılan vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Bu tür geleneksel etkinliklerin temelinde vatandaşların bir araya gelip birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunu belirten Başkan Semerci, bugünlerde birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.  Hıdrellez Şenliğine Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ve eşi  Gönül Semerci,    AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, daire amirleri ile 7’den 70’e her yaştan vatandaş katıldı.

 

Devrek Belediyesi tarafından her yıl yapılan ve büyük ilgi gören Geleneksel Hıdrellez Şenlikleri’nin bu yıl yedincisi düzenlendi.

Devrek Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Hıdrellez Şenlikleri bu yılda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.  Büyük coşkunun yaşandığı şenlik, Devrek Belediyesi Şehir Bandosu eşliğinde Cumhuriyet Alanı’ndan Millet Bahçesi’ne kadar yapılan yürüyüşle başladı. Şehir Bandosu verdiği konserle büyük alkış alırken, şenliğe katılan vatandaşlara Devrek Simidi’nin de yer aldığı kahvaltı ikram edildi. Günün anısına maniler okunarak, altınlı maniyi bulan vatandaşlara altın hediye edildi. Hıdrellez ateşinin üstünden atlanmasının ardından şenlik sona erdi.

Etkinlikte bir konuşma yapan Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Hıdrellez Şenliklerini geleneksel olarak her yıl yaptıklarını belirterek, etkinliğe katılan vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Bu tür geleneksel etkinliklerin temelinde vatandaşların bir araya gelip birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunu belirten Başkan Semerci, bugünlerde birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. 

Hıdrellez Şenliğine Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ve eşi  Gönül Semerci,    AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, daire amirleri ile 7’den 70’e her yaştan vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.