Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERTAN NEDEN KORKUYOR? NE SAKLAMAYA ÇALIŞIYOR?

Çaycuma 04.05.2016 - 22:54, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7081+ kez okundu.
 

ERTAN NEDEN KORKUYOR? NE SAKLAMAYA ÇALIŞIYOR?

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde yayın yapan Cuma Gazetesinin haberine göre Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı aylık olarak iki oturum şeklinde gerçekleştirilen Belediye Meclis Toplantılarını Cuma TV ekranlarından ve kent meydanına kurulu dev ekrandan naklen yayınlamak koşulu ile tüm halkın izlemesini sağlıyor. Nüfus yoğunluğu bakımından Çaycuma’dan daha büyük bir kapasiteye sahip Kozlu İlçesinde ise Belediye Meclis toplantılarında görüşülen maddeler, Meclis oturumunun naklen yayınlanıp halkın haberdar edilmesi bir yana, bazı konular üstü kapalı maddelerle meclis üyelerinin dikkatinden bile kaçırılmak isteniyor. Belediye Meclis Toplantısına katılan bazı basın mensuplarının varlığından rahatsızlık duyan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin oturumu keyfi ve usulsüz olarak kapalı gerçekleştireceğini ilan ediyor. Meclisten gündemine getirdiği kredi kullanma için yetki taleplerinde dahi kredi miktarının net ne kadar olduğunu ve hangi oranda nerelere harcama yapılacağını belirtmeyerek meclis üyelerinin dikkatinden kaçırmak istiyor. Bu durum Meclis üyeleri arasında ve kamuoyunda, ‘Ertan neden korkuyor ve ne saklamaya çalışıyor’ şeklinde yorumlara neden oluyor. (BKH)  

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde yayın yapan Cuma Gazetesinin haberine göre Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı aylık olarak iki oturum şeklinde gerçekleştirilen Belediye Meclis Toplantılarını Cuma TV ekranlarından ve kent meydanına kurulu dev ekrandan naklen yayınlamak koşulu ile tüm halkın izlemesini sağlıyor.

Nüfus yoğunluğu bakımından Çaycuma’dan daha büyük bir kapasiteye sahip Kozlu İlçesinde ise Belediye Meclis toplantılarında görüşülen maddeler, Meclis oturumunun naklen yayınlanıp halkın haberdar edilmesi bir yana, bazı konular üstü kapalı maddelerle meclis üyelerinin dikkatinden bile kaçırılmak isteniyor.

Belediye Meclis Toplantısına katılan bazı basın mensuplarının varlığından rahatsızlık duyan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin oturumu keyfi ve usulsüz olarak kapalı gerçekleştireceğini ilan ediyor.

Meclisten gündemine getirdiği kredi kullanma için yetki taleplerinde dahi kredi miktarının net ne kadar olduğunu ve hangi oranda nerelere harcama yapılacağını belirtmeyerek meclis üyelerinin dikkatinden kaçırmak istiyor.

Bu durum Meclis üyeleri arasında ve kamuoyunda, ‘Ertan neden korkuyor ve ne saklamaya çalışıyor’ şeklinde yorumlara neden oluyor. (BKH)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.