Sitenin sağında bir giydirme reklam

PARALELDEN KOPAMAYAN AKP’Lİ BELEDİYE?

Siyaset 28.04.2016 - 12:58, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7000+ kez okundu.
 

PARALELDEN KOPAMAYAN AKP’Lİ BELEDİYE?

AKP’li Kozlu İlçe Belediye Başkanı Ertan Şahin çocuklarından birine 2015-2016 öğretim yılının başına kadar Cemaatin Okulu olarak nitelendirilen ve son operasyonda Kayyum atanan Fatih Kolejinde eğitim aldırırken, AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve Kozlu Belediye Başkan yardımcısı Türker Baykan’ın halen çocuklarına Cemaatin okulunda eğitim aldırmaya devam ettikleri ifade ediliyor.AKP’li Kozlu Belediye Başkanı, İlçe Başkanı ve Belediye Başkan yardımcısı, Cemaate yakın bir tablo sergilerken, sadece siyasal görüşü ve sosyal medyadaki paylaşımlarından ötürü Belediyenin genç inşaat mühendisi Özge ismindeki kızın işinden çıkartılmasına ses çıkartmayıp, yine cemaate yakınlığı ile bilinen ve şirketlerine Kayyum atanan Doğu Otomotiv’in Çevre Mühendisi oğlunu işe almaları kamuoyunda ve AKP camiasında tepki görmeye devam ediyor.AKP’li vatandaşlar tepkilerini şu sözlerle dile getirdiler;‘Bu ne biçin AKP’li Belediye Başkanı? Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ‘Paralel Devlet Yapılanması’ ile mücadeleye kendilerini adamışlar iken, bunlar bir türlü cemaatten kopamıyorlar. Hükümetimizin Paralel Devlet yapılanması ile mücadelesi, iki yıldan uzun süredir devam ederken Belediye Başkanı Şahin anca bu yılın başında çocuğunu cemaatin okulundan alıyor. Başkan yardımcısı Baykan ve İlçe Başkanı Özdemir’in ise çocuklarının hala cemaatin okulunda öğrenim gördüğü ileri sürülüyor. Bunlar eğer Cemaati bu kadar çok seviyorlar ve kopamıyorlarsa bu partiden ayrılsınlar. Biz bunların yüzünden, partililerimize verecek cevap bulamıyoruz.’dediler.(BKH)

AKP’li Kozlu İlçe Belediye Başkanı Ertan Şahin çocuklarından birine 2015-2016 öğretim yılının başına kadar Cemaatin Okulu olarak nitelendirilen ve son operasyonda Kayyum atanan Fatih Kolejinde eğitim aldırırken, AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ve Kozlu Belediye Başkan yardımcısı Türker Baykan’ın halen çocuklarına Cemaatin okulunda eğitim aldırmaya devam ettikleri ifade ediliyor.
AKP’li Kozlu Belediye Başkanı, İlçe Başkanı ve Belediye Başkan yardımcısı, Cemaate yakın bir tablo sergilerken, sadece siyasal görüşü ve sosyal medyadaki paylaşımlarından ötürü Belediyenin genç inşaat mühendisi Özge ismindeki kızın işinden çıkartılmasına ses çıkartmayıp, yine cemaate yakınlığı ile bilinen ve şirketlerine Kayyum atanan Doğu Otomotiv’in Çevre Mühendisi oğlunu işe almaları kamuoyunda ve AKP camiasında tepki görmeye devam ediyor.
AKP’li vatandaşlar tepkilerini şu sözlerle dile getirdiler;
‘Bu ne biçin AKP’li Belediye Başkanı? Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ‘Paralel Devlet Yapılanması’ ile mücadeleye kendilerini adamışlar iken, bunlar bir türlü cemaatten kopamıyorlar. Hükümetimizin Paralel Devlet yapılanması ile mücadelesi, iki yıldan uzun süredir devam ederken Belediye Başkanı Şahin anca bu yılın başında çocuğunu cemaatin okulundan alıyor. Başkan yardımcısı Baykan ve İlçe Başkanı Özdemir’in ise çocuklarının hala cemaatin okulunda öğrenim gördüğü ileri sürülüyor. Bunlar eğer Cemaati bu kadar çok seviyorlar ve kopamıyorlarsa bu partiden ayrılsınlar. Biz bunların yüzünden, partililerimize verecek cevap bulamıyoruz.’dediler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.