Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÖKHAN KIRDAR BEܒDE MUHTEŞEM BİR KONSER VERDİ

Kültür 21.04.2016 - 03:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7141+ kez okundu.
 

GÖKHAN KIRDAR BEܒDE MUHTEŞEM BİR KONSER VERDİ

Unutulmaz dizi ve film müziklerine imza atan Gökhan Kırdar, Bülent Ecevit Üniversitesi’nde 15 Nisan Cuma günü Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde konser verdi. İlginin oldukça yoğun olduğu konsere, BEÜ öğrencilerinin yanı sıra akademik ve idari personel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Zonguldaklı sanatseverler katıldı.Konserine ilk olarak en sevilen “Üstüme Basıp Geçme, Yerine Sevemem” şarkılarıyla başlayan Kırdar’a seyirciler de hep birlikte eşlik ettiler. Kırdar eşsiz sahne performansı ile konseri dinlemeye gelen müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Altında imzası bulunan en sevilen eserlerini seslendiren Gökhan Kırdar, bir döneme damgasını vuran duygusal parçaları da sevenlerinin beğenisine sundu. Çeşitli tv dizileri ve film müziklerinin de seslendirildiği konserde izleyenler Gökhan Kırdar’ı ayakta alkışladı.Bülent Ecevit Üniversitesi ve Zonguldak’ta bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Gökhan Kırdar, başta Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’e ve konserin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Konser sonunda Sezai Karakoç Kültür Merkezi fuaye alanında hayranlarıyla buluşan Kırdar, bol bol fotoğraf çektirip albümlerini imzaladı. Bülent Ecevit Üniversitesi Genel Sekreteri Ertuğrul Karalar konser anısına sanatçı Gökhan Kırdar’a teşekkür plaketi takdim etti.

Unutulmaz dizi ve film müziklerine imza atan Gökhan Kırdar, Bülent Ecevit Üniversitesi’nde 15 Nisan Cuma günü Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde konser verdi. İlginin oldukça yoğun olduğu konsere, BEÜ öğrencilerinin yanı sıra akademik ve idari personel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Zonguldaklı sanatseverler katıldı.
Konserine ilk olarak en sevilen “Üstüme Basıp Geçme, Yerine Sevemem” şarkılarıyla başlayan Kırdar’a seyirciler de hep birlikte eşlik ettiler. Kırdar eşsiz sahne performansı ile konseri dinlemeye gelen müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Altında imzası bulunan en sevilen eserlerini seslendiren Gökhan Kırdar, bir döneme damgasını vuran duygusal parçaları da sevenlerinin beğenisine sundu. Çeşitli tv dizileri ve film müziklerinin de seslendirildiği konserde izleyenler Gökhan Kırdar’ı ayakta alkışladı.
Bülent Ecevit Üniversitesi ve Zonguldak’ta bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Gökhan Kırdar, başta Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’e ve konserin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Konser sonunda Sezai Karakoç Kültür Merkezi fuaye alanında hayranlarıyla buluşan Kırdar, bol bol fotoğraf çektirip albümlerini imzaladı.
Bülent Ecevit Üniversitesi Genel Sekreteri Ertuğrul Karalar konser anısına sanatçı Gökhan Kırdar’a teşekkür plaketi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.