Sitenin sağında bir giydirme reklam

HEM SANAT ATÖLYESİ HEM KAFE

Kültür 26.02.2016 - 02:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8132+ kez okundu.
 

HEM SANAT ATÖLYESİ HEM KAFE

Sanat eğitmeni Behlül Bahadır’ın yönetiminde Bahçelievler Mahallesi Mehmetcik Caddesinde hizmet veren Eylül Kafe ve Sanat Atölyesi tek kelimeyle ‘Zonguldak’ta da böyle mekanlar varmı?’ diyebileceğiniz türden bir işletme.Atölye ’de çocuk guruplarından büyük guruplarına Resim, Cam Boyama, Mozaik, Ahşap Boyama ve Tual çalışmalarının dışında kişiye özel tasarımlar da yapılıyor.Bu sıcak ve sevimli mekan aynı zamanda Hafta Sonları misafirlerine karaoke müzik ile birlikte eğlenceli dakikalar geçirme fırsatını da sunuyor.Bununla birlikte küçük gurupların toplantı ve doğum günü organizasyonlarına ev sahipliği yapan Eylül Kafe ve Sanat Atölyesi, Behlül hanım’ın farklı sunumu ve hizmet anlayışı ile sanat severlerin müdavimi olduğu bir mekan olarak karşımıza çıkıyor.Zonguldak’ta sıradan kafe anlayışının dışında farklı bir ambiyans yaşamak isteyen tüm sanat severleri Eylül Kafe ve Sanat Atölyesi’ni bir kez olsun ziyaret etmelerini tavsiye ediyoruz.

Sanat eğitmeni Behlül Bahadır’ın yönetiminde Bahçelievler Mahallesi Mehmetcik Caddesinde hizmet veren Eylül Kafe ve Sanat Atölyesi tek kelimeyle ‘Zonguldak’ta da böyle mekanlar varmı?’ diyebileceğiniz türden bir işletme.
Atölye ’de çocuk guruplarından büyük guruplarına Resim, Cam Boyama, Mozaik, Ahşap Boyama ve Tual çalışmalarının dışında kişiye özel tasarımlar da yapılıyor.
Bu sıcak ve sevimli mekan aynı zamanda Hafta Sonları misafirlerine karaoke müzik ile birlikte eğlenceli dakikalar geçirme fırsatını da sunuyor.
Bununla birlikte küçük gurupların toplantı ve doğum günü organizasyonlarına ev sahipliği yapan Eylül Kafe ve Sanat Atölyesi, Behlül hanım’ın farklı sunumu ve hizmet anlayışı ile sanat severlerin müdavimi olduğu bir mekan olarak karşımıza çıkıyor.
Zonguldak’ta sıradan kafe anlayışının dışında farklı bir ambiyans yaşamak isteyen tüm sanat severleri Eylül Kafe ve Sanat Atölyesi’ni bir kez olsun ziyaret etmelerini tavsiye ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.