Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇAYCUMA ŞOFÖRLER ODASINDA NELER OLUYOR?

Çaycuma 02.12.2015 - 21:13, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3911+ kez okundu.
 

ÇAYCUMA ŞOFÖRLER ODASINDA NELER OLUYOR?

Çaycuma Şoförler ve Otomobilciler Odası hakkında gündeme bomba niteliğinde iddialar düştü! İddialara göre, Oda yönetimi dışarıya ser veriyor sır vermiyor! Oda başkanı Barbaros Uçar oda adına kurulan LTD.ŞTİ’ye neden şoför esnafının haricinde annesini ve arkadaşını ortak olarak kaydetti? Oda Başkanı Barbaros Uçar, nasıl oluyor da Annesi ve bir arkadaşının da ortak olduğu Şoförler Odası Ltd.Şti adına banka kredisi kullanırken Şoförler odasını kefil gösterebiliyor.  Odaya kayıtlı Çaycumalı şoför esnafı haberi olmadan borçlandırıldı mı? Borç ödenmez ise kayıtlı bütün üyelere icra mı gelecek? Oda Başkanı Barbaros Uçar’ın Annesini ve arkadaşını ortak ettiği Şoförler Odası Ltd.Şti. adındaki şirketle taşımacılık ihalelerine girerek Çaycumalı Şoför esnafının ekmek parasına rakip olduğu yönündeki iddialar doğru mu? Doğru ise bir oda başkanının böyle bir tutum izlemesi etik bir davranış mıdır? Ne derece hoş karşılanabilir? Çaycuma Şoförler ve Otomobilciler Odasına önceki yönetimler tarafından şoför esnafının ucuz akaryakıt temin edebilmesi amacıyla kazandırılan Akaryakıt İstasyonu neden 5 yıldır kapalı? Başkan Uçar’ın Akaryakıt istasyonunu satmak isteyip tapudaki şerh nedeniyle satamayınca uzun süreli olarak Ankara’da kaçak akaryakıt ticaretinden ceza alan bir firmaya kiraladığı bu yüzden şoför esnafına gelir kapısı olan bir ticarethanenin 5 yıldır kiracının aynı cezası yüzünden kapalı olduğu iddiaları doğru mu? Başkan Barbaros Uçar bu İstasyonu yeniden başka bir firmaya kiraya verme hazırlığı içerisinde olduğu iddialarına neden sessiz kalıyor? Çaycuma’da Kamuoyunun gündem konusu olan bu tür ciddi iddialar ile ilgili olarak Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun herhangi bir işlem yaptı mı? Bu iddialara karşılık Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun’un sessiz kaldığı hatta Çaycuma Şoförler Odası Başkanı Barbaros Uçar’ı koruduğu yönündeki iddialara Coşkun neden sessiz kalıyor?  Odaya kayıtlı Çaycumalı Şoför esnafı yukarıdaki soruların cevabını ve kendisini ne tür bir tehlikenin beklediğini bilmek istiyor? 

Çaycuma Şoförler ve Otomobilciler Odası hakkında gündeme bomba niteliğinde iddialar düştü!

İddialara göre, Oda yönetimi dışarıya ser veriyor sır vermiyor!

Oda başkanı Barbaros Uçar oda adına kurulan LTD.ŞTİ’ye neden şoför esnafının haricinde annesini ve arkadaşını ortak olarak kaydetti?

Oda Başkanı Barbaros Uçar, nasıl oluyor da Annesi ve bir arkadaşının da ortak olduğu Şoförler Odası Ltd.Şti adına banka kredisi kullanırken Şoförler odasını kefil gösterebiliyor. 

Odaya kayıtlı Çaycumalı şoför esnafı haberi olmadan borçlandırıldı mı? Borç ödenmez ise kayıtlı bütün üyelere icra mı gelecek?

Oda Başkanı Barbaros Uçar’ın Annesini ve arkadaşını ortak ettiği Şoförler Odası Ltd.Şti. adındaki şirketle taşımacılık ihalelerine girerek Çaycumalı Şoför esnafının ekmek parasına rakip olduğu yönündeki iddialar doğru mu?

Doğru ise bir oda başkanının böyle bir tutum izlemesi etik bir davranış mıdır? Ne derece hoş karşılanabilir?

Çaycuma Şoförler ve Otomobilciler Odasına önceki yönetimler tarafından şoför esnafının ucuz akaryakıt temin edebilmesi amacıyla kazandırılan Akaryakıt İstasyonu neden 5 yıldır kapalı?

Başkan Uçar’ın Akaryakıt istasyonunu satmak isteyip tapudaki şerh nedeniyle satamayınca uzun süreli olarak Ankara’da kaçak akaryakıt ticaretinden ceza alan bir firmaya kiraladığı bu yüzden şoför esnafına gelir kapısı olan bir ticarethanenin 5 yıldır kiracının aynı cezası yüzünden kapalı olduğu iddiaları doğru mu?

Başkan Barbaros Uçar bu İstasyonu yeniden başka bir firmaya kiraya verme hazırlığı içerisinde olduğu iddialarına neden sessiz kalıyor?

Çaycuma’da Kamuoyunun gündem konusu olan bu tür ciddi iddialar ile ilgili olarak Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun herhangi bir işlem yaptı mı?

Bu iddialara karşılık Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun’un sessiz kaldığı hatta Çaycuma Şoförler Odası Başkanı Barbaros Uçar’ı koruduğu yönündeki iddialara Coşkun neden sessiz kalıyor? 

Odaya kayıtlı Çaycumalı Şoför esnafı yukarıdaki soruların cevabını ve kendisini ne tür bir tehlikenin beklediğini bilmek istiyor? 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.