Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖZTÜRK’TEN BİR MÜJDE DAHA

Gökçebey 15.11.2015 - 13:52, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3431+ kez okundu.
 

ÖZTÜRK’TEN BİR MÜJDE DAHA

  Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk Gökçebey halkına bir müjde daha verdi. Agusto Deresi projesinin ihale izninin alındığını ve 2016 yılının Mart-Nisan aylarında projeye başlanılacağını belirten Öztürk, bu projeyle hem sele önlem alınacağını, hem de piknik, yürüyüş, spor alanları ve oyun parkları olan sosyal yaşam alanlarının Gökçebey halkının hizmetine sunulacağını kaydetti. Öztürk yaptığı açıklamada şunları belirtti; “Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünden gelen yazıya göre; 26.11.2015 tarihinde AGUSTO deresi projesi ihalesi yapılması hususunda onay alınmış, 2016 Yılı Mart ve Nisan Aylarında (Hava durumuna göre değişkenlik gösterebilir) başlanması kararı alınmıştır. İlçemizin kanayan yarası olan sel korkusu ve deremizin kötü görüntüsü yapacağımız diğer güzelleştirme projeleri ile kenarında insanlarımızın piknik, yürüyüş ve spor yapabileceği, çocuklarımız için oyun alanlarının olacağı sosyal yaşam alanlarına dönüştürülecektir. Şimdiden tüm halkımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk Gökçebey halkına bir müjde daha verdi. Agusto Deresi projesinin ihale izninin alındığını ve 2016 yılının Mart-Nisan aylarında projeye başlanılacağını belirten Öztürk, bu projeyle hem sele önlem alınacağını, hem de piknik, yürüyüş, spor alanları ve oyun parkları olan sosyal yaşam alanlarının Gökçebey halkının hizmetine sunulacağını kaydetti.

Öztürk yaptığı açıklamada şunları belirtti;

“Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünden gelen yazıya göre;

26.11.2015 tarihinde AGUSTO deresi projesi ihalesi yapılması hususunda onay alınmış, 2016 Yılı Mart ve Nisan Aylarında (Hava durumuna göre değişkenlik gösterebilir) başlanması kararı alınmıştır. İlçemizin kanayan yarası olan sel korkusu ve deremizin kötü görüntüsü yapacağımız diğer güzelleştirme projeleri ile kenarında insanlarımızın piknik, yürüyüş ve spor yapabileceği, çocuklarımız için oyun alanlarının olacağı sosyal yaşam alanlarına dönüştürülecektir. Şimdiden tüm halkımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.