Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖZTÜRK’ÜN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI

Gökçebey 10.11.2015 - 01:25, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3290+ kez okundu.
 

ÖZTÜRK’ÜN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  Öztürk mesajında şunları belirtti; “Milletimiz, Büyük Atatürk’ün önderliğinde tarihin gördüğü en şanlı zaferlerden birini kazanarak istiklalini ve hürriyetini korumuş, akabinde Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuş, bayrak, Vatan ve hürriyet aşkını tüm dünyaya göstermiş kahraman bir millettir.Vatanı ve Milleti için gerektiğinde büyük bir kararlılıkla canını hiçe sayarak, ölüme merhaba diyebilen, yabancı devlet adamlarının ve yabancı basının bile büyük iltifatlar ile söz ettiği büyük Komutan, büyük Devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü şükran ve minnetle anmak için çok sebepler vardır.10 Kasım milletimiz için büyük Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, sahip olduğu milli ve manevi değerlere sahip çıkarak, çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkma hedefimizi gerçekleştirme konusunda da kararlılığını gösterme günüdür.Hayatını Türk milletinin istiklaline, refah ve mutluluğuna adayan Büyük Lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 77. yıl dönümünde minnet, rahmet ve şükranla anıyoruz” dedi.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Öztürk mesajında şunları belirtti;
“Milletimiz, Büyük Atatürk’ün önderliğinde tarihin gördüğü en şanlı zaferlerden birini kazanarak istiklalini ve hürriyetini korumuş, akabinde Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuş, bayrak, Vatan ve hürriyet aşkını tüm dünyaya göstermiş kahraman bir millettir.
Vatanı ve Milleti için gerektiğinde büyük bir kararlılıkla canını hiçe sayarak, ölüme merhaba diyebilen, yabancı devlet adamlarının ve yabancı basının bile büyük iltifatlar ile söz ettiği büyük Komutan, büyük Devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü şükran ve minnetle anmak için çok sebepler vardır.
10 Kasım milletimiz için büyük Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, sahip olduğu milli ve manevi değerlere sahip çıkarak, çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkma hedefimizi gerçekleştirme konusunda da kararlılığını gösterme günüdür.
Hayatını Türk milletinin istiklaline, refah ve mutluluğuna adayan Büyük Lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 77. yıl dönümünde minnet, rahmet ve şükranla anıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.