Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gökçebey’de Hizmete Devam

Gökçebey 06.11.2015 - 12:08, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3546+ kez okundu.
 

Gökçebey’de Hizmete Devam

  Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk şantiye alanına döndürdüğü Gökçebey İlçesinin tüm mahalle ve sokaklarında hizmete devam ediyor. Gökçebey’i kalkınan modern bir ilçe yapabilmek için kolları sıvayarak işe başlayan Öztürk, göreve geldiği ilk günden itibaren eksikleri tespit etti, vatandaşların taleplerini aldı ve hizmete başladı. Devam eden çalışmaları sık sık yerinde inceleyen Öztürk, parkelerin gelmesiyle birlikte sokaklardaki parke döşeme çalışmalarını da başlattı. Onmayıs Mahallesi Osman Başoğlu Sokak, Süleyman Çelebi Sokak, Bahar Sokak, Mankap Sokak’ta parke döşeme çalışması hızla devam ederken, hizmetlerin kısa süreli değil uzun vadeli olacağını belirten Öztürk, “Çalışmalarımız Gökçebey halkımıza hayırlı olsun. Gökçebey halkı en güzelini hak ediyor. Biz de halkımıza hizmet için buradayız. Yaşanabilir Gökçebey için tüm gayretimizi gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz” dedi. 

 

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk şantiye alanına döndürdüğü Gökçebey İlçesinin tüm mahalle ve sokaklarında hizmete devam ediyor. Gökçebey’i kalkınan modern bir ilçe yapabilmek için kolları sıvayarak işe başlayan Öztürk, göreve geldiği ilk günden itibaren eksikleri tespit etti, vatandaşların taleplerini aldı ve hizmete başladı.

Devam eden çalışmaları sık sık yerinde inceleyen Öztürk, parkelerin gelmesiyle birlikte sokaklardaki parke döşeme çalışmalarını da başlattı.

Onmayıs Mahallesi Osman Başoğlu Sokak, Süleyman Çelebi Sokak, Bahar Sokak, Mankap Sokak’ta parke döşeme çalışması hızla devam ederken, hizmetlerin kısa süreli değil uzun vadeli olacağını belirten Öztürk, “Çalışmalarımız Gökçebey halkımıza hayırlı olsun. Gökçebey halkı en güzelini hak ediyor. Biz de halkımıza hizmet için buradayız. Yaşanabilir Gökçebey için tüm gayretimizi gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.