Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇAKAN, SEÇİM GEZİLERİNİ DEVREK’TE SÜRDÜRDÜ

Devrek 17.10.2015 - 14:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3046+ kez okundu.
 

ÇAKAN, SEÇİM GEZİLERİNİ DEVREK’TE SÜRDÜRDÜ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Zeki Çakan, Zonguldak’ın Devrek ilçesinde 1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi seçim gezilerine sürdürmeye devam ediyor.
   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Zeki Çakan, Zonguldak’ın Devrek ilçesinde  1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi seçim gezilerine sürdürmeye devam ediyor.  Devrek ilçesinde seçim gezilerini sürdüren MHP Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Zeki Çakan, önce burada partililer ile Devrek Devlet Hastanesi önünde karşılandı. Çakan ilk olarak burada Devrek Devlet Hastanesi Başhekimi Feyzullah Hasanoğlu’nu makamında ziyaret ederek hastane hakkında bilgi aldı. Çakan, daha sonra Devlet Hastanesi’nde yatan yatılı hastalar ile polikliniklerde muayene olmaya gelen hastalarla birlikte oldu. Ayrıca Çakan Devrek Devlet  Hastanesi personeli ile de tek tek tokalaşarak seçimlerde kendisine destek istedi.  DEVREK SANAYİ SİTESİNE ZİYARET  MHP Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Zeki Çakan, hastane ziyaretinin ardından ilçede bulunan sanayi sitesindeki esnaflarla birlikte oldu. Çakan sanayi sitesindeki  esnaflardan 1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri öncesi destek istedi ve ardından terminaldeki işyerlerini gezdi. Daha sonra da Çakan ve beraberindeki partililer çarşı içindeki esnafı da ziyaret ederek kendilerinden destek istemeyi de ihmal etmedi.  ÇAYDEĞİRMENİ VE ÇEVRE KÖYLER ZİYARET EDİLDİ  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Zeki Çakan, Devrek ilçesindeki seçim ziyaretlerine Çaydeğirmeni Beldesinde de sürdürdü. Çakan burada ilk olarak Karabaşlı, Çorak, Oğuzhan, Osmanbeyler ve Alparslan köylerini ziyaret etti.MHP Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Zeki Çakan köylerde yaptığı ziyaretindeki konuşmasında; “TTK’ya, teşvik meselesinden havaalanımıza THY tarafından neden sefer konulmadığına, yollarımızdan tren seferlerimize, Filyos projemizden bölgemizde kurulması gereken OSB’lere varıncaya kadar tüm hususları kapsayan, göçün nasıl durdurulacağını, ekonomik sosyal ve kültürel yönden Zonguldak’ın nasıl kalkınacağını içeren meclis araştırma ve soruşturma önergelerini vererek, TBMM gündemine Zonguldak’ı getirdik. Şayet erken seçim olmasaydı 3 saat gündemde konu tartışılacak, peşinden komisyonlar kurulacak ve bu komisyonlarda 3 ay Zonguldak’ın sorunları tartışılacak ve çözüm yolları aranacaktı. İşte bugün birlik ve beraberliğe en önemli ihtiyacımız olduğu bir zaman diliminden geçiyoruz. Bu birlik ve beraberliğimizi sürdürebilmek, birlik ve beraberliğimiz neticesinde devletimiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü devam ettirmek, demokratik, sosyal hukuk devletinin ilelebet yaşayabilmesi için bu seçimde hemşerilerimiz ve ülkemizde yaşayan tüm vatandaşların çok daha dikkatli davranacağı kanaatindeyim” şeklinde konuştu. Vatandaşlarla bir araya gelen Çakan, burada vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirdi.  Çakan gece yarısına kadar sürdürdüğü seçim gezilerinden sonra Devrek ilçesinde ayrıldı.  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Zeki Çakan, Zonguldak’ın Devrek ilçesinde 1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi seçim gezilerine sürdürmeye devam ediyor.

 

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Zeki Çakan, Zonguldak’ın Devrek ilçesinde  1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi seçim gezilerine sürdürmeye devam ediyor.

 Devrek ilçesinde seçim gezilerini sürdüren MHP Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Zeki Çakan, önce burada partililer ile Devrek Devlet Hastanesi önünde karşılandı. Çakan ilk olarak burada Devrek Devlet Hastanesi Başhekimi Feyzullah Hasanoğlu’nu makamında ziyaret ederek hastane hakkında bilgi aldı. Çakan, daha sonra Devlet Hastanesi’nde yatan yatılı hastalar ile polikliniklerde muayene olmaya gelen hastalarla birlikte oldu. Ayrıca Çakan Devrek Devlet  Hastanesi personeli ile de tek tek tokalaşarak seçimlerde kendisine destek istedi.

 DEVREK SANAYİ SİTESİNE ZİYARET

 MHP Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Zeki Çakan, hastane ziyaretinin ardından ilçede bulunan sanayi sitesindeki esnaflarla birlikte oldu. Çakan sanayi sitesindeki  esnaflardan 1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri öncesi destek istedi ve ardından terminaldeki işyerlerini gezdi. Daha sonra da Çakan ve beraberindeki partililer çarşı içindeki esnafı da ziyaret ederek kendilerinden destek istemeyi de ihmal etmedi.

 ÇAYDEĞİRMENİ VE ÇEVRE KÖYLER ZİYARET EDİLDİ

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Zeki Çakan, Devrek ilçesindeki seçim ziyaretlerine Çaydeğirmeni Beldesinde de sürdürdü. Çakan burada ilk olarak Karabaşlı, Çorak, Oğuzhan, Osmanbeyler ve Alparslan köylerini ziyaret etti.MHP Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Zeki Çakan köylerde yaptığı ziyaretindeki konuşmasında; “TTK’ya, teşvik meselesinden havaalanımıza THY tarafından neden sefer konulmadığına, yollarımızdan tren seferlerimize, Filyos projemizden bölgemizde kurulması gereken OSB’lere varıncaya kadar tüm hususları kapsayan, göçün nasıl durdurulacağını, ekonomik sosyal ve kültürel yönden Zonguldak’ın nasıl kalkınacağını içeren meclis araştırma ve soruşturma önergelerini vererek, TBMM gündemine Zonguldak’ı getirdik. Şayet erken seçim olmasaydı 3 saat gündemde konu tartışılacak, peşinden komisyonlar kurulacak ve bu komisyonlarda 3 ay Zonguldak’ın sorunları tartışılacak ve çözüm yolları aranacaktı. İşte bugün birlik ve beraberliğe en önemli ihtiyacımız olduğu bir zaman diliminden geçiyoruz. Bu birlik ve beraberliğimizi sürdürebilmek, birlik ve beraberliğimiz neticesinde devletimiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü devam ettirmek, demokratik, sosyal hukuk devletinin ilelebet yaşayabilmesi için bu seçimde hemşerilerimiz ve ülkemizde yaşayan tüm vatandaşların çok daha dikkatli davranacağı kanaatindeyim” şeklinde konuştu. Vatandaşlarla bir araya gelen Çakan, burada vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

 Çakan gece yarısına kadar sürdürdüğü seçim gezilerinden sonra Devrek ilçesinde ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.