Sitenin sağında bir giydirme reklam

ADIYAMAN’DAN MUSLU ‘YU DOĞA TURİZMİNE AÇACAK ÇALIŞMA

Kilimli 05.07.2015 - 18:26, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6829+ kez okundu.
 

ADIYAMAN’DAN MUSLU ‘YU DOĞA TURİZMİNE AÇACAK ÇALIŞMA

Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, beldesinin yok olmaya yüz tutan Tarihi nitelikteki değerlerini yaşatmak için kolları sıvadı.
Zonguldak’ın Kilimli İlçesi Muslu Beldesi Belediye Başkanı, Beldesindeki yok olmaya yüz tutmuş Tarihi nitelikteki değerleri bir bir tespit ederek yaşatmak için belediyenin imkanlarını seferber etti.Adıyaman son olarak Muslu Beldesi Emirler mahallesindeki yaklaşık 100 yıllık yıkılmaya yüz tutan tarihi değirmeni restore ettirmek ve çevre düzenlemelerini de yaptırmak suretiyle hem tarihi yeniden canlandırmak, hem de bu vesile ile beldeyi turizm yönünden tanıtmayı hedefliyor. Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman restorasyon çalışmaları ile ilgili şunları söyledi; ‘Buradaki tarihi değirmen yıkılmaya terk edilmiş unutulmuş bir vaziyetteydi. Muslu Belediyesi olarak beldemizin tarihine de ışık tutan bu tarihi değirmeni yeniden restore ettik. Şimdi sıra çevre düzenlemelerini yapmaya geldi. Umut ediyorum çevre düzenlemeleri bu yaz sezonunda tamamlanır. Ardından burayı doğa yürüyüşlerinin bir dinlenme noktası haline getirmeyi düşünüyoruz. İnanıyorum ki bu vesile ile birlikte uzaktan yakından birçok insan Muslu’ya gelmek tarihi değirmenin yol aldığı Emirler mahallemizde doğa yürüyüşü yapmak ve ardından Tarihi değirmen de bir köy kahvaltısı yaparak günün yorgunluğunu atmak isteyecektir. dedi.Başkan Adıyaman’ın çalışmaları belde halkı tarafından ilgi ve takdirle karşılanıyor.(BKH)
Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, beldesinin yok olmaya yüz tutan Tarihi nitelikteki değerlerini yaşatmak için kolları sıvadı.

Zonguldak’ın Kilimli İlçesi Muslu Beldesi Belediye Başkanı, Beldesindeki yok olmaya yüz tutmuş Tarihi nitelikteki değerleri bir bir tespit ederek yaşatmak için belediyenin imkanlarını seferber etti.
Adıyaman son olarak Muslu Beldesi Emirler mahallesindeki yaklaşık 100 yıllık yıkılmaya yüz tutan tarihi değirmeni restore ettirmek ve çevre düzenlemelerini de yaptırmak suretiyle hem tarihi yeniden canlandırmak, hem de bu vesile ile beldeyi turizm yönünden tanıtmayı hedefliyor.
Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman restorasyon çalışmaları ile ilgili şunları söyledi;
‘Buradaki tarihi değirmen yıkılmaya terk edilmiş unutulmuş bir vaziyetteydi. Muslu Belediyesi olarak beldemizin tarihine de ışık tutan bu tarihi değirmeni yeniden restore ettik. Şimdi sıra çevre düzenlemelerini yapmaya geldi. Umut ediyorum çevre düzenlemeleri bu yaz sezonunda tamamlanır. Ardından burayı doğa yürüyüşlerinin bir dinlenme noktası haline getirmeyi düşünüyoruz. İnanıyorum ki bu vesile ile birlikte uzaktan yakından birçok insan Muslu’ya gelmek tarihi değirmenin yol aldığı Emirler mahallemizde doğa yürüyüşü yapmak ve ardından Tarihi değirmen de bir köy kahvaltısı yaparak günün yorgunluğunu atmak isteyecektir. dedi.
Başkan Adıyaman’ın çalışmaları belde halkı tarafından ilgi ve takdirle karşılanıyor.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.