Sitenin sağında bir giydirme reklam

YENİCELİLER ŞENLİKTE BULUŞTU

Kültür 03.06.2015 - 22:43, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7645+ kez okundu.
 

YENİCELİLER ŞENLİKTE BULUŞTU

Zonguldak Yenice Köylerini Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaştırma Derneği’nin Kır Şenliği, geçtiğimiz Pazar günü 100’üncü Yıl Milli Egemenlik Atatürk Orman Piknik Alanı’nda yoğun bir katılım ile yapıldı.
Zonguldak Yenice Köylerini Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaştırma Derneği’nin Kır Şenliği, geçtiğimiz Pazar günü 100’üncü Yıl Milli Egemenlik Atatürk Orman Piknik Alanı’nda yoğun bir katılım ile yapıldı.Şenliğe; AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Zonguldak Belediye Başkan Vekili Adil Bahadır, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Özbağı Belediye Başkanı Özcan Gözlülü, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, CHP Yenice İlçe Başkanı Orhan Karakaş, Amelebirliği Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu, Zonguldaklılar Derneği Başkanı Necati Başar, Beycumalılar Derneği Başkanı Hasan Yaman, Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hakkı Ünal, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, Kastamonulular Derneği Başkanı Bahattin Şenol, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Satılmış Tunçkaya, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda Yeniceli katıldı.Şenlikte bir konuşma yapan Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman, “Geleneksel olarak yapılan kır şenliğine katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyoruz. Şenliğimizde yöremizin ormanları ve diğer yerleri ile ilgili resim sergisi açıldı. Madencilerin resim sergisini de açtık. Çeşitli sanatçılar şenliğimizde yer alıyor. Yöresel ürünlerimiz tanıtıldı, yöresel yemeklerimizin ikramı yapıldı. Fayton turu ve at binme etkinlikleri yapıldı” dedi.Şenlikte, kuzu çevirme ve közde tavuk yapılarak, katılanlara ikram edildi.Öte yandan, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ve İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, ata binerek, ortaya güzel bir görüntü çıktı. Saat 10.00 da başlayan ve akşam 20.00 de sona eren Yeniceliler Derneği’nin Geleneksel Kır Şenliği’ne katılanlar gönüllerince bir hafta sonu geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.Bu arada AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci ile Yenice protokolü, kadınların yaptığı gözleme ve lokmalar ile kuzu çevirmeyi dikkatlice izlerken, ilk kez şenlikte açılan Yenice ve Karabük ile madencilerin sergisini de ilgiyle izlediler
Zonguldak Yenice Köylerini Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaştırma Derneği’nin Kır Şenliği, geçtiğimiz Pazar günü 100’üncü Yıl Milli Egemenlik Atatürk Orman Piknik Alanı’nda yoğun bir katılım ile yapıldı.

Zonguldak Yenice Köylerini Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaştırma Derneği’nin Kır Şenliği, geçtiğimiz Pazar günü 100’üncü Yıl Milli Egemenlik Atatürk Orman Piknik Alanı’nda yoğun bir katılım ile yapıldı.
Şenliğe; AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Zonguldak Belediye Başkan Vekili Adil Bahadır, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Özbağı Belediye Başkanı Özcan Gözlülü, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, CHP Yenice İlçe Başkanı Orhan Karakaş, Amelebirliği Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu, Zonguldaklılar Derneği Başkanı Necati Başar, Beycumalılar Derneği Başkanı Hasan Yaman, Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hakkı Ünal, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, Kastamonulular Derneği Başkanı Bahattin Şenol, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Satılmış Tunçkaya, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda Yeniceli katıldı.
Şenlikte bir konuşma yapan Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman, “Geleneksel olarak yapılan kır şenliğine katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyoruz. Şenliğimizde yöremizin ormanları ve diğer yerleri ile ilgili resim sergisi açıldı. Madencilerin resim sergisini de açtık. Çeşitli sanatçılar şenliğimizde yer alıyor. Yöresel ürünlerimiz tanıtıldı, yöresel yemeklerimizin ikramı yapıldı. Fayton turu ve at binme etkinlikleri yapıldı” dedi.
Şenlikte, kuzu çevirme ve közde tavuk yapılarak, katılanlara ikram edildi.
Öte yandan, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ve İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, ata binerek, ortaya güzel bir görüntü çıktı. Saat 10.00 da başlayan ve akşam 20.00 de sona eren Yeniceliler Derneği’nin Geleneksel Kır Şenliği’ne katılanlar gönüllerince bir hafta sonu geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.
Bu arada AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci ile Yenice protokolü, kadınların yaptığı gözleme ve lokmalar ile kuzu çevirmeyi dikkatlice izlerken, ilk kez şenlikte açılan Yenice ve Karabük ile madencilerin sergisini de ilgiyle izlediler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.