Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUSLU’DA SU SORUNU TARİH OLUYOR

Kilimli 04.06.2015 - 21:31, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7679+ kez okundu.
 

MUSLU’DA SU SORUNU TARİH OLUYOR

Muslu Belediyesi tarafından beldenin kullanım amaçlı su ihtiyacını karşılamak amacıyla Tepeköy Mevkiine 360 tonluk bir su deposu yaptırılıyor.
Muslu Belediyesi tarafından beldenin kullanım amaçlı su ihtiyacını karşılamak amacıyla Tepeköy Mevkiine 360 tonluk bir su deposu yaptırılıyor.Göreve geldiği günden beri hizmetleri ile Muslu’nun adını duyuran Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman Beldesinin gelecekteki su ihtiyacını da karşılayacak büyük bir hizmete imza atıyor.Tepeköy mevkiine ilk yaptırılan 173 metre derinliğindeki derin sondajın ardından 175 metre derinliğindeki ikinci derin sondajda da olumlu sonuca varan Muslu Belediyesi 120 ton kapasiteli üç bölümden oluşan toplam 360 ton su kapasiteli Beton çelik sargı tipi su deposunun yapımına başladı.Konu ile ilgili Batı Karadeniz Haber Gazetesine açıklamada bulunan Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman şunları dile getirdi;‘Beldemizin ileriye yönelik kullanım suyu ihtiyacını karşılamak amacı ile bu yatırıma imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk sondaj 173 metre derinlikteydi. İkincisi 175 metre derinlikte. Metropolitan’dan aldığımız su yetersiz kalıyor, bazı evlere çıkmıyordu. Toplamda 360 Ton kapasiteli su deposunun tamamlanması ile birlikte Muslu Beldesinde bundan sonra su sıkıntısı yaşanmayacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederken her şeyin en iyisine layık olan Muslu Halkına hayırlı olmasını diliyorum.’dedi.(BKH)  
Muslu Belediyesi tarafından beldenin kullanım amaçlı su ihtiyacını karşılamak amacıyla Tepeköy Mevkiine 360 tonluk bir su deposu yaptırılıyor.

Muslu Belediyesi tarafından beldenin kullanım amaçlı su ihtiyacını karşılamak amacıyla Tepeköy Mevkiine 360 tonluk bir su deposu yaptırılıyor.
Göreve geldiği günden beri hizmetleri ile Muslu’nun adını duyuran Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman Beldesinin gelecekteki su ihtiyacını da karşılayacak büyük bir hizmete imza atıyor.
Tepeköy mevkiine ilk yaptırılan 173 metre derinliğindeki derin sondajın ardından 175 metre derinliğindeki ikinci derin sondajda da olumlu sonuca varan Muslu Belediyesi 120 ton kapasiteli üç bölümden oluşan toplam 360 ton su kapasiteli Beton çelik sargı tipi su deposunun yapımına başladı.
Konu ile ilgili Batı Karadeniz Haber Gazetesine açıklamada bulunan Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman şunları dile getirdi;
‘Beldemizin ileriye yönelik kullanım suyu ihtiyacını karşılamak amacı ile bu yatırıma imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk sondaj 173 metre derinlikteydi. İkincisi 175 metre derinlikte. Metropolitan’dan aldığımız su yetersiz kalıyor, bazı evlere çıkmıyordu. Toplamda 360 Ton kapasiteli su deposunun tamamlanması ile birlikte Muslu Beldesinde bundan sonra su sıkıntısı yaşanmayacaktır.
Emeği geçen herkese teşekkür ederken her şeyin en iyisine layık olan Muslu Halkına hayırlı olmasını diliyorum.’dedi.(BKH)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.