Sitenin sağında bir giydirme reklam

"FIRÇAMDAN YANSIYANLAR" ZONGULDAK'TA SES GETİRDİ

Kültür 25.03.2015 - 19:21, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7768+ kez okundu.
 

"FIRÇAMDAN YANSIYANLAR" ZONGULDAK'TA SES GETİRDİ

Zonguldaklı ressam Nurgül Kardeş "Fırçamdan Yansıyanlar" adlı resim sergisini açtı.
Zonguldaklı ressam Nurgül Kardeş "Fırçamdan Yansıyanlar" adlı resim sergisini açtı.20 Mart Cuma günü Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Belediye Meclis üyesi Mimar Ali Danacı Ressam Nurgül Kardeş'in resimlerinin bulunduğu Devlet Güzel Sanatlar Galerisindeki Yağlıboya Resim sergisinin açılışını gerçekleştirdiler.Zonguldak Öğretmenevi emekli Müdür yardıcısı olan Nurgül Kardeş Resme ve renklere olan tutkusunu emekli olduktan sonra geliştirerek 10 yıl içerisinde 100 e yakın eser meydana getirmiş,bunun 50 ye yakınını 1.Kişisel Resim Sergisiyle sanatseverlerle ve halkla buluşturmak adına bu sergiyi açmaya karar vermiştir.Resimlerini yaparken duygularını tuvallere yansıttığı belirten Ressam Nurgül Kardeş daha önceki yıllarda da karma resim sergileri açtığını söyledi.Açılışı yapan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ;"Nurgül hanım benim mesai arkadaşımdır. Bu kadar muhteşem eserleri görünce gerçekten çok gururlandım. Senin böyle yeteneğin varmış ta bizden gizledin mi dedim. Kendisini gerçekten ve samimi duygularımla tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. “dedi.Ressam Nurgül Kardeş; Açılışı gerçekleştiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Meclis üyesi Mimar Ali Danacı’ya, katılanlara teşekkür ettiğini, Sergilerini İlçelerimizde de açabileceğini belirtti.Nurgül Kardeş'in 20 Mart'ta açılan "Fırçamdan Yansıyanlar" yağlıboya resim sergisi sergiyi gezenlerin övgülerine mazhar olurken gerçekten Zonguldak'ta ses getirdiği konuşuluyor.(BKH)
Zonguldaklı ressam Nurgül Kardeş "Fırçamdan Yansıyanlar" adlı resim sergisini açtı.

Zonguldaklı ressam Nurgül Kardeş "Fırçamdan Yansıyanlar" adlı resim sergisini açtı.
20 Mart Cuma günü Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Belediye Meclis üyesi Mimar Ali Danacı Ressam Nurgül Kardeş'in resimlerinin bulunduğu Devlet Güzel Sanatlar Galerisindeki Yağlıboya Resim sergisinin açılışını gerçekleştirdiler.
Zonguldak Öğretmenevi emekli Müdür yardıcısı olan Nurgül Kardeş Resme ve renklere olan tutkusunu emekli olduktan sonra geliştirerek 10 yıl içerisinde 100 e yakın eser meydana getirmiş,bunun 50 ye yakınını 1.Kişisel Resim Sergisiyle sanatseverlerle ve halkla buluşturmak adına bu sergiyi açmaya karar vermiştir.Resimlerini yaparken duygularını tuvallere yansıttığı belirten Ressam Nurgül Kardeş daha önceki yıllarda da karma resim sergileri açtığını söyledi.
Açılışı yapan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ;"Nurgül hanım benim mesai arkadaşımdır. Bu kadar muhteşem eserleri görünce gerçekten çok gururlandım. Senin böyle yeteneğin varmış ta bizden gizledin mi dedim. Kendisini gerçekten ve samimi duygularımla tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. “dedi.
Ressam Nurgül Kardeş; Açılışı gerçekleştiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Meclis üyesi Mimar Ali Danacı’ya, katılanlara teşekkür ettiğini, Sergilerini İlçelerimizde de açabileceğini belirtti.
Nurgül Kardeş'in 20 Mart'ta açılan "Fırçamdan Yansıyanlar" yağlıboya resim sergisi sergiyi gezenlerin övgülerine mazhar olurken gerçekten Zonguldak'ta ses getirdiği konuşuluyor.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.