Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZONGULDAK SEVDASI RESİM SERGİSİ AÇTIRDI

Kültür 25.12.2014 - 11:25, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 2695+ kez okundu.
 

ZONGULDAK SEVDASI RESİM SERGİSİ AÇTIRDI

Zonguldak’ta Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde Gültekin Özcan yağlı boya resim sergisi açıldı.
23-31 Aralık tarihleri açık kalacak olan serginin açılışına, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Mehmet Çelikel Vakfı Onursal Başkanı Can Polat Pamay, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Umut Yaşam Derneği Başkanı Nurten Kınay ve yönetimi, Emekçi Kadınlar Derneği Başkanı Yüksel Yayla ve yönetim kurulu üyeleri, bazı daire müdürleri ile davetliler katıldı. Sergi açılışında bir konuşma yapan Gültekin Özcan, “Zonguldak hayatımın en önemli dönemlerine ev sahipliği yapmıştır. Benim için doğduğum bozkırlar kadar aziz ve kutsaldır. İlk gurbetim yıl 1963. İlk deniz, orman, ilk masa başı mesai ve yine ilk kavak yeleri bu güzel şehirde esti bana” diyerek şunları söyledi: “Hani bir güzel gün nedeniyle baba ocağında ailenin büyük küçük tüm üyeleri toplanır ya şu an o büyük ailenin en küçük ferdi olarak birlikte olmaktan son derece mutluyum. Bu mutlu günümün sunumunda desteğini esirgemeyen 44 yıllık okuldaşım, kardeşlerim kıymetlim Ümran Durukan Şeheri ve değerli eşi Ercan Şehri’ye, siz değerli hemşehrilerime ayrı ayrı en kalbi sevgi, saygı ve teşekkürlerimi arz ediyorum” Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Mehmet Çelikel Lisesi Vakfı Onursal Başkanı Can Polat Pamay da açılan sergi nedeniyle Gültekin Özcan’a başarılar diledi. Yapılan konuşmaların ardından sergi açılarak gezildi ve katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Öte yandan, 23-31 Aralık 2014 tarihine kadar açık kalacak olan yağlı boya resim sergisinde 33 adet resim bulunuyor.
Zonguldak’ta Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde Gültekin Özcan yağlı boya resim sergisi açıldı.

23-31 Aralık tarihleri açık kalacak olan serginin açılışına, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Mehmet Çelikel Vakfı Onursal Başkanı Can Polat Pamay, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Umut Yaşam Derneği Başkanı Nurten Kınay ve yönetimi, Emekçi Kadınlar Derneği Başkanı Yüksel Yayla ve yönetim kurulu üyeleri, bazı daire müdürleri ile davetliler katıldı.

Sergi açılışında bir konuşma yapan Gültekin Özcan, “Zonguldak hayatımın en önemli dönemlerine ev sahipliği yapmıştır. Benim için doğduğum bozkırlar kadar aziz ve kutsaldır. İlk gurbetim yıl 1963. İlk deniz, orman, ilk masa başı mesai ve yine ilk kavak yeleri bu güzel şehirde esti bana” diyerek şunları söyledi:

“Hani bir güzel gün nedeniyle baba ocağında ailenin büyük küçük tüm üyeleri toplanır ya şu an o büyük ailenin en küçük ferdi olarak birlikte olmaktan son derece mutluyum. Bu mutlu günümün sunumunda desteğini esirgemeyen 44 yıllık okuldaşım, kardeşlerim kıymetlim Ümran Durukan Şeheri ve değerli eşi Ercan Şehri’ye, siz değerli hemşehrilerime ayrı ayrı en kalbi sevgi, saygı ve teşekkürlerimi arz ediyorum”

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Mehmet Çelikel Lisesi Vakfı Onursal Başkanı Can Polat Pamay da açılan sergi nedeniyle Gültekin Özcan’a başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından sergi açılarak gezildi ve katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Öte yandan, 23-31 Aralık 2014 tarihine kadar açık kalacak olan yağlı boya resim sergisinde 33 adet resim bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.