Sitenin sağında bir giydirme reklam

TAŞCIOĞLU TARIMDAN ZONGULDAKLI ÇİFTÇİLERE ANTALYA GEZİSİ

Çaycuma 18.12.2014 - 17:21, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3855+ kez okundu.
 

TAŞCIOĞLU TARIMDAN ZONGULDAKLI ÇİFTÇİLERE ANTALYA GEZİSİ

Zonguldak, Çaycuma ve Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren Taşcıoğlu Tarım, Merkez, Çaycuma ve Kdz Ereğli’deki çiftçileri Antalya’ya geziye getirdi.
Nida Taşcıoğlu’nun üstlendiği Taşcıoğlu Tarım, Zonguldak’ta, Çaycuma’da ve Kdz Ereğli’de çiftçilik üzerine iş yapan çiftçilerini Antalya il merkezinde düzenlenen aynı zamanda 3 gün süren Tarım Fuarı’nı gezdirdi ve Antalya ilinde faaliyet yapan seraları da çiftçilere gösterdi. Aynı zamanda çifçiler serbest etkinlik zamanında Yat gezisi ve Antalya’nın Turistlik yerleri gezildi Çiftçiler 3 gün süren Antalya Tarım fuarında gezinin oldukça verimli geçtiğini belirterek firma sahibine bu imkânı sağladıkları için teşekkür ettiler. 3 gün yapılan gezi sonra çiftçiler Zonguldak’a geri döndüler.
Zonguldak, Çaycuma ve Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren Taşcıoğlu Tarım, Merkez, Çaycuma ve Kdz Ereğli’deki çiftçileri Antalya’ya geziye getirdi.

Nida Taşcıoğlu’nun üstlendiği Taşcıoğlu Tarım, Zonguldak’ta, Çaycuma’da ve Kdz Ereğli’de çiftçilik üzerine iş yapan çiftçilerini Antalya il merkezinde düzenlenen aynı zamanda 3 gün süren Tarım Fuarı’nı gezdirdi ve Antalya ilinde faaliyet yapan seraları da çiftçilere gösterdi. Aynı zamanda çifçiler serbest etkinlik zamanında Yat gezisi ve Antalya’nın Turistlik yerleri gezildi

Çiftçiler 3 gün süren Antalya Tarım fuarında gezinin oldukça verimli geçtiğini belirterek firma sahibine bu imkânı sağladıkları için teşekkür ettiler. 3 gün yapılan gezi sonra çiftçiler Zonguldak’a geri döndüler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.